jasmine gustafsson

Jasmine Gustafsson bekräftar uppbrottet med pojkvännen: ”Det jag vill”

Jasmine Gustafsson

Jasmine Gustafsson och tidigare pojkvännen Jean Moreno har gjort slut, det avslöjar hon själv i en Youtube-video.
För Hänt berättar hon nu om hennes fortsatta hopp efter det jobbiga uppbrottet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gånger
1:10

Efter reklamen: Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gånger

(1:10)

Slå på ljud

Youtubern och influencern Jasmine Jasse Gustafsson, 29, har vi fått följa på tv i flera år, och i flera olika sammanhang. Genomslaget kom efter hennes medverkan i Paradise hotel 2014 och sen dess har vi bland annat få se henne i Ex on the beach och senast i tävlingsprogrammet Good luck guys.

När Hänt var i kontakt med Jasmine för ungefär ett år sedan talade hon om lyckan med nya kärleken Jean Moreno.

”Jag mår jättebra. Så himla kul, är så lycklig!”, skrev hon då.

Dessvärre möttes vi alldeles nyligen av det tråkiga beskedet att paret gjort slut, något som Jasmine gick ut med själv i en Youtube-video.

Jasmine Gustafssons egna ord om uppbrottet: ”Hoppas verkligen"

I sin video berättar Jasmine att hon och pojkvännen beslutat sig för att vara isär.

– Jag är i min lägenhet ensam nu, och jag har varit det i några dagar. Det känns skitkonstigt. Jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till varandra, det är det jag vill och jag hoppas att det är det han också vill, säger hon och fortsätter:

– Men vi har iallafall sagt till varandra nu att vi ska vara isär. Det känns som att jag tycker det är jobbigare än vad han tycker, för han är väldigt mycket starkare än mig.

Men har då paret verkligen gjort slut, eller bara beslutat att vara ifrån varandra under en period? För Hänt förtydligar Jasmine situationen:

”Vi har gjort slut men hoppas verkligen att vi hittar tillbaka till varandra för jag vill det. Han är kvar i Sverige.”

I fjolår tog Jasmine och pojkvännen beslutet att tillsammans flytta till Malta. Där har de varit bosatta framtill bara några veckor sedan då Jasmine valde att komma hem till Sverige igen.

Jasmine Gustafsson om tiden i Malta med pojkvännen Jean Moreno

I sin video förklarar hon att flytten inte var något som passade henne, och att hon mått dåligt under en längre period då hon varit bosatt utomlands. Det har i sin tur resulterat i att Jasmine känner att hon förlorat sig själv.

– Jag har verkligen försökt lovat mig själv att oavsett om det känns jobbigt och jag vill att han ska komma hit igen, så ska jag verkligen försöka vara ensam den här perioden nu och bara fokusera på mig själv, säger hon och fortsätter:

– För jag måste hitta tillbaka till den personen jag var när vi träffades, för jag var mycket gladare då och mycket lyckligare i mig själv.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN