ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-profilen Jasmine Gustafsson har hittat kärleken – egna orden om lyckan

23 jul, 2022 
JASMINE GUSTAFSSON
Paradise hotel-profilen Jasmine "Jasse" Gustafsson har hittat kärleken! Nu visar hon upp nya pojkvännen och för Hänt berättar hon om lyckan.
”Är så lycklig”, skriver hon.
Annons
Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gångerBrand logo
Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gånger

Jasmine Gustafsson, 28, eller Jasse som hon även kallas, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Paradise hotel. Men de senaste åren har hon satsat på influencer-yrket och har gjort succé med sin Youtube-kanal.

Senast vi fick se Jasse i tv-rutan var i Celebrity ex on the beach 2020. Hon berättade då för Hänt att det var tajmingen som var avgörande för att hon skulle tacka ja.

– Jag är väldigt spontan människa och jag kan verkligen gå från en plan till en annan plan, sa hon då till Hänt.

Jasse har även deltagit i Ex on the beach tidigare och då har hon fått sällskap av ex-pojkvännen Adrian Montin, 30. Jasse och Adrian träffades för sju år sedan och höll ihop ett bra tag innan de slutligen gick skilda vägar.

Annons

Jasmine Gustafssons nya kärlek – efter uppbrottet från Adrian

I efterhand har följarna fått reda på att relationen tog slut på grund av att Adrian varit otrogen. När de har återförenats i dokusåpan har det inte riktigt varit frid och fröjd.

Sedan uppbrottet från Adrian har Jasse varit singel men nu kan hon avslöja att hon hittat kärleken på nytt! Det är ingen annan än företagaren och kryptohandlaren Jean Moreno, 27, som fångat hennes hjärta!

Paret träffades på Summerburst i Göteborg i början av juni och det dröjde inte länge förrän de var pojkvän och flickvän.

Nu berättar Jasse om den härliga kärlekslyckan med pojkvännen.

”Jag mår jättebra. Så himla kul, är så lycklig!”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons