LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafssons första ord om nya kärleken – hemliga romansen

29 okt, 2020 
Jasmine Gustafsson om kärleken
Sedan uppbrottet från Adrian Montin har Jasmine Gustafsson varit singel.
Inför premiären av Celebrity Ex on the beach avslöjar hon att hon faktiskt har fått upp ögonen för någon.
– Jag tycker om en kille, säger Jasmine till Hänt.
Annons
Jasmine Gustafsson om kärleken i Celebrity Ex on the Beach 2020Brand logo
Jasmine Gustafsson om kärleken i Celebrity Ex on the Beach 2020

Äntligen har det blivit dags för en helt ny säsong av Celebrity Ex on the beach, programmet där ett gäng erfarna dokusåpa-profiler samlas i ett hus för att bekanta sig med varandra. Flera av dem känner varandra sedan tidigare och några av dem har till och med varit tillsammans. Såklart blir det en hel del dramatik men även mycket kärlek.

I årets säsong kommer tittarna att få följa bland andra Josephine Qvist, 27, Gabriella “Bella” Andersson, 25, och Haidar Juma, 26, Stockholm, som alla har varit med i tidigare säsonger av Ex on the beach.

Därför återvänder Jasse till Ex on the beach

En annan person som tittarna kanske känner igen är Jasmine Gustafsson, 26, eller Jasse som hon även kallas. Jasses dokusåpa-karriär började i Paradise hotel men de senaste åren har hon satsat på influencer-yrket och har gjort succé med sin Youtube-kanal.

Jasmine har vid flera tillfällen sagt att hon inte kommer att delta i fler dokusåpor, så varför valde hon att tacka ja till ännu en säsong av Ex on the beach? Svaret är att tajmingen kändes helt enkelt kändes rätt.

Annons

– Jag är väldigt spontan människa och jag kan verkligen gå från en plan till en annan plan, har Jasmine Gustafsson berättat för Hänt.

Relationen till exet Adrian Montin

När Jasse har deltagit i Ex on the beach tidigare har hon fått sällskap av ex-pojkvännen Adrian Montin, 28. Jasse och Adrian träffades för fem år sedan och höll ihop ett bra tag innan de slutligen gick skilda vägar.

I efterhand har följarna fått reda på att relationen tog slut på grund av att Adrian varit otrogen. När de har återförenats i dokusåpan har det inte riktigt varit frid och fröjd.

Adrian och Jasmines relation till varandra har haft många toppar och dalar. I perioder har de pratat kontinuerligt men idag har de knappt någon kontakt med varandra.

Jasmine Gustafsson träffar någon

Efter att Jasmine och Adrian gick skilda vägar har Ex on the beach-profilen inte gått ut med någon ny kärleksrelation. När Hänt träffar henne inför säsongspremiären av Celebrity Ex on the beach 2020 berättar Jasmine att hon fortfarande är singel – men att hon har fått upp ögonen för någon.

Annons

– Jag tycker om en kille lite mer än som en vän, säger hon till Hänt.

Om det är i dokusåpan hon har träffat den mystiske killen är oklart. Men Jasmine Gustafsson kan avslöja att det här är hennes mest romantiska säsong någonsin.

– Jag har aldrig varit tjejen som öppnar upp mig för någon på det sättet så det blir lite av en ny sida ni kommer att få se, säger hon.

Trots att det finns någon som Jasmine tycker om är hon inte öppen för att inleda ett seriöst förhållande just nu. Hon har nämligen fullt upp med jobb.

– Jag måste fokusera lite på jobb just nu och därför så pausar jag dejtandet lite ett tag i alla fall så får vi se vad som händer. Just nu känner jag att det inte riktigt finns tid för det, tyvärr, säger Jasmine Gustafsson till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons