LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafsson avslöjar sanningen om Adrian Montin

13 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Jasmine Gustafsson om uppbrottet med Adrian Montin
Reality-profilerna Jasmine Gustafsson och Adrian Montin var tidigare ett kärlekspar.
Efter tre år tillsammans gick de skilda vägar efter att Adrian varit otrogen.
Nu avslöjar Jasmine sanningen om deras relation – som ingen fick se.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

Jasmine Gustafsson, 26, gjorde entré i Paradise hotel-huset för sex år sedan. Ett år senare träffade hon Adrian Montin, 28, som också deltog i programmet fast året efter henne. De blev snabbt kära och på deras sociala medier kunde man se paret skratta, pussas och säga fina saker till varandra. Allt verkade frid och fröjd och de såg ut att vara hur kära som helst. Men när Hänt pratar med Jasmine avslöjar hon att så inte alls var fallet.

Den stora sanningen

Efter att Jasmine och Adrians förhållande tog slut återförenades de i dokusåpan Ex on the beach. Där kom det fram att anledningen till att de gick skilda vägar var på grund av att Adrian varit otrogen.

Tiden inne i huset blev minst sagt dramatisk och bråken mellan det tidigare kärleksparet avlöste varandra. Nu berättar Jasmine att det var dramatiskt långt innan dess, och att mycket av det som visades utåt var fake.

– Nu säger jag inte att alla offentliga förhållanden är det, men jag tror att det är väldigt lätt att, även om man har det tufft under en längre period, ändå alltid visa utåt att man har det perfekt. För vem fan vill visa upp sitt misslyckade förhållande? Ingen förmodligen, säger hon.

Annons

Hon fortsätter.

– Jag kunde i alla fall känna det väldigt mycket med Adrian, att allting blev fake. Liksom när vi bråkade som mest, jag kunde sitta och klippa bort 30 minuters bråk från våra videos och sen klippa till det så det såg ut som vi var världens lyckligaste människor. Och det var vi inte, avslöjar hon.

Pressträff inför Ex on the beach 2018.

Jasmine förstår att människor inte vill visa upp sina bråk hela tiden men känner på ett sätt ånger över att de inte visade sina svackor, då det kanske hade kunnat hjälpa andra som var i liknande situationer.

Deras relation idag

Men trots ett stormigt förflutet har de idag lagt allting bakom sig och skaffat sig en bra vänskapsrelation.

– Vi pratar i telefon ganska mycket. I och med att Adrian bor i Göteborg kan vi inte ses så ofta. Vi sågs någon gång när han var uppe och jobbade med Ex on the beach liksom, men annars så ses vi inte så jävla ofta. Men vi håller rätt så bra kontakt på telefon, berättar hon.

Annons

Adrian var med i årets säsong av Celebrity Ex on the beach och även det säger Jasmine var helt lugnt att se. På hennes Youtube-kanal har hon lagt upp videos från när hon reagerar på avsnitten, och när Hänt frågar henne om det inte var det minsta jobbigt berättar hon:

– Det var fruktansvärt jävla okej. Jag trodde när jag började att det skulle vara jobbigt att reagera och se honom hålla på med andra tjejer, så jag var ju väldigt kluven till en början. Men sen när jag började titta och han kom in så jag kände bara att gud vad det här inte var jobbigt.

Jasmine Gustafsson.

Hon fortsätter.

– Det var jättekonstigt att se honom blir kär i en annan tjej och sådär, men på något sätt kände jag att ”fan va skönt det här var att se, för jag känner ingenting för den här människan längre.”

Jasmine Gustafsson avslutar med att säga att hon önskar honom allt gått i livet och att hans nästa förhållande blir bättre än vad deras var.

FOTO: TT 

Annons