Artikeln innehåller reklamlänkar

Jannicas hårda ord mot Magnus i Gift vid första ögonkastet

Jannica Levin och Magnus Nilsson bråkar i Gift vid första ögonkastet

Jannica Levin och Magnus Nilsson från Gift vid första ögonkastet ryker ihop ordentligt. Dagen efter ångrar hon sina hårda ord. ”Jag mår inte så bra idag”, säger hon.

I realityserien Gift vid första ögonkastet låter sex modiga singlar en expertpanel hjälpa dem att hitta sin perfekta partner. Första gången de träffas är vid altaret och därefter ska de leva tillsammans som gifta i fyra veckor.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I veckans avsnitt får de tre olika paren träffa varandra. De umgås alla ihop, men får även tid till att prata tjejerna för sig och killarna för sig. Malin Alpsjö, 49, Miha Alvesson, 27, och Jannica Levin, 29, har alla haft olika upplevelser av sina nya partners och den helt nya situationen. Jannica har fått Magnus Nilsson, 31, som sin man, och deras relation har gått upp och ner.

– Det finns stunder när jag undrar varför vi har blivit matchade. Vissa saker förstår jag men andra förstår jag inte alls. Jag förstår mer varför de har matchat honom med mig, men inte så mycket varför jag har blivit matchad med honom, säger Jannica när hon och de två andra tjejerna sitter vid ett bord.

Bland annat tycker hon att Magnus är för tillrättalagd och tänker för mycket innan han pratar.

– Det är inte äkta, det är det som stör mig, förklarar hon.

Provocerat fram bråk i Gift vid första ögonkastet

Hon erkänner att hon ibland har provocerat fram konflikter för att få ur honom någonting överhuvudtaget. Senare på kvällen hamnar paret i ännu en konflikt. under kvällen har en irritation byggts upp och när Magnus säger åt Jannica att sluta städa och istället gå och lägga sig ryter hon från. Som vanligt behåller Magnus sitt lugn, något som får Jannica ännu mer irriterad.

– Jag är inte så lugn som du är, jag ber om ursäkt för det. Men jag kan hetsa upp mig, jag kan blir provocerad, du kan inte det. 

Hon hotar till slut med att åka hem. Magnus ber henne att ta det lugnt och att andas, men det får henne bara att bli ännu mer arg.

– Åh herregud, prata snälla inte med mig för jag blir bara så arg. Säg inte till mig att andas, säg inte till mig att vara lugn. Säg inte till mig vad jag ska göra, säger hon.

Jannicas ångest efter bråket med Magnus

Kvällen slutar med att paret lägger sig och sover i separata rum. Jannica förklarar att hon är trött på att alla ser honom som en bra kille och att hon då känner press på att hon måste bli kär i honom.

Dagen efter ångrar hon sig djupt.

– Jag är inte så kaxig idag, jag mår inte så bra idag. Jag skäms. På något sätt blev det som att allt kom ikapp mig med all press som har varit och det blev en ännu mer pressad situation. Då tog jag ut min frustration och ilska på Magndus som absolut inte förtjänade det.

Gift vid första ögonkastet sänds på SVT1 kl 22.00 på söndagar.

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet-profilen Niclas kritik mot SVT

LÄS MER: Så gick det för kärleksparen efter Gift vid första ögonkastet

FOTO: SVT

SENASTE NYTT!