Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet-profilen Niclas kritik mot SVT

18 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Niclas Gråberg i kostym och vit skjorta
En ny säsong av Gift vid första ögonkastet är igång på SVT. Någon som inte bara har fått positiva reaktioner är Niclas Gråberg. Nu berättar han om näthatet han utsatts för.
Annons

Säsong fem av Gift vid första ögonkastet är i full gång och en av deltagarna är Niclas Gråberg, 32. Experterna i programmet har parat ihop Niclas med Miha Alversson, 28.

I programmet kunde man se att paret fick tycke för varandra redan vid altaret och den mysiga stämningen fortsatte under smekmånaden på Gotland. Men sedan kom vardagen och parets riktiga sidor började då visa sig. En mindre bra sida hos Niclas är hans heta temperament.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har jobbat med min frustration i ganska många år och varit öppen med mina chefer om vad jag behöver jobba på och att jag behöver feedback och stöttning med det, säger Niclas i programmet.

Niclas Gråberg blir kallad psykopat

Dock så tycker Niclas att produktionen visar fel vinkel av honom, i alla fall när det gäller hans temperament.

– De har blåst upp en del i programmet. Jag är inte så hetsig. Det är inte direkt så att jag kastar tallrikar i väggen, säger han till Nöjesbladet.

Annons

Niclas sökte till Gift vid första ögonkastet då han har dejtat utan några resultat och hade hopp om att hitta kärleken i programmet. Han ångrar inte att han ställt upp i programmet men han har märkt hur mycket hat han har fått via sociala medier och bloggar.

– Jag tycker det är fascinerande hur mycket folk analyserar allt man säger i programmet. Det är väldigt långa inspelningar och så får 10–15 meningar blossa upp och bli till jätteanalyser över hur jag är som person.

Han berättar för Nöjesbladet att han har läst många kommentarer där folk har kommenterat att han är psykopat, vilket han inte tycker är så roligt.

Miha har också lite blandade känslor sedan programmet började sändas. Hon berättar för Stockholm direkt att det är skönt att programmet är ute efter en lång väntan men också att det kommer att vara skönt när det är över.

FOTO: SVT

Annons