Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Janni Olsson Delér avslöjar kroppsförändringen under graviditeten

30 jul, 2019 
Jon och Janni Olsson Delér väntar barn
Jon och Janni Olsson Delér väntas få en son till hösten. Makarna har redan börjat göra förändringar i sina liv för att anpassa sig till den lille – och nu har även Janni även märkt att hennes kropp inte riktigt ser ut som tidigare.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Det var för ett år sedan som skidåkaren Jon Olsson Delér, 36, och bloggaren Janni Olsson Delér, 29, tog sin kärlek till nästa nivå och gifte sig. Youtube-paret avslöjade dock för sina följare att det vid den tidpunkten inte fanns några direkta planer på att skaffa barn ännu.

– Vi tar det ganska lugn när det kommer till allt det där, berättade Jon i en video medan Janni fortsatte:

– Vi tar det som det kommer.

I början av sommaren berättade makarna för sina följare att de nu väntar tillökning och att den glada nyheten kom lite som en överraskning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, sa Jon Olsson i en video på sin Youtube-kanal.

Janni Olsson Delérs ärliga ord om förändringen

Tidigare i veckan berättade Jon Olsson Delér att han har tagit ett nytt beslut i och med att han och hans hustru snart ska bli föräldrar. Makarna har nämligen bestämt sig för att sälja sin gamla bil och istället satsa på en mer familjevänlig.

Annons

”I takt med att Jannis mage växer mer och mer för varje dag har jag tagit beslutet att det är dags att sälja. Vi har haft många bra stunder tillsammans och de blir inte mer unika än så här, men jag tror inte att det är den bästa bilen att ha när man har en liten bebis på väg och du måste köra en gravid fru till sjukhuset för att föda”, skrev Jon Olsson i ett inlägg i måndags.

Och ännu fler förändringar är nu på gång i parets liv. I ett inlägg på sitt Instagram-konto berättar Janni Olsson Delér att hennes mage nu har börjat växa rejält. Trots att hälften av graviditeten har passerat hade hon innan dess knappt märkt av att magen blivit större.

”Hej vecka 25 och hej bebiskulan – den har äntligen kommit den här helgen! Jag känner honom sparka varje dag och det är den mysigaste känslan i världen”, skriver Janni i inlägget och fortsätter sedan:

”Jag kan inte fatta att jag har varit gravid i sex månader redan, det går så snabbt och samtidigt längtar jag efter att få träffa den här lilla killen så mycket (men snälla stanna där inne lite längre och kom i tid som din mamma haha). Vi kan knappt vänta på att få se vem du är bebisen!”

FOTO: Youtube, Instagram

Annons