TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jon Olssons familjebeslut – 3 månader innan sonens födsel: “Jag måste”

29 jul, 2019 
AvAgnethe Alm
Jon Olsson har tagit beslutet att sälja bilen inför Janni Delérs förlossning av deras son.
Med bara månader kvar till sonens födsel har Jon Olsson tagit beslutet att sälja sin bil för att göra sig redo för att kunna köra in hustrun Janni Delér till sjukhuset när det är dags för förlossning.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Efter några månader som förlovade blev skidåkaren Jon Olsson, 36, och bloggaren Janni Delér, 29, äkta makar i juni förra året. Vid vattenbrynet i spanska Marbella sa paret ja till varandra och därefter följde en lyxig bröllopsfest som varade in på småtimmarna.

Efter bröllopet strömmade frågorna in från parets följare, som undrade hur framtiden skulle bli för de nygifta tu. Och i en livesändning på Youtube gav Jon och Janni svar. Bland annat gav de besked på hur de såg på att skaffa barn ihop.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi tar det ganska lugn när det kommer till allt det där, avslöjade Jon medan Janni fortsatte:

– Vi tar det som det kommer.

Det verkade dock som att paret hade pratat en del om barn vid tidpunkten, eftersom de avslöjade sina tankar om att utöka familjen i framtiden.

– Vi ska ha en pojke och en flicka, sen får det räcka, sa Jon vid tillfället.

Avslöjade bebislyckan

Ett år senare kunde paret avslöja den stora nyheten att de är gravida med sitt första barn. I ett inlägg på Instagram delade Jon med sig av en bild på sig själv och hustrun med bildtexten:

Annons

”Mamma Janni och pappa Jon! Känns 100% overkligt att vi ska få ett barn i november!”.

I en video på Youtube förklarade de att graviditeten inte var planerad, men heller inte helt oplanerad.

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, säger Jon Olsson.

Kort därpå kunde de även avslöja att det är en liten son som är planerad att komma i november.

Jons förberedelser inför förlossningen

Med tre månader kvar till beräknad födsel har Jon Olsson nu tagit ett beslut för familjen. På Instagram berättar han att paret ska sälja sin nuvarande bil för att istället köpa en mer familjevänlig sådan.

”I takt med att Jannis mage växer mer och mer för varje dag har jag tagit beslutet att det är dags att sälja. Vi har haft många bra stunder tillsammans och de blir inte mer unika än så här, men jag tror inte att det är den bästa bilen att ha när man har en liten bebis på väg och du måste köra en gravid fru till sjukhuset för att föda”, skriver Jon Olsson i ett inlägg.

I en ny video på Youtube berättar Jon mer om beslutet:

– Jag insåg för ett par dagar sedan, när lillen sparkade i Jannis mage, att jag måste skaffa en normal familjebil. Om ett par månader kommer Janni att vara väldigt gravid, och att klättra in i denna…, säger han in videon.

FOTO: Youtube

Annons