TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Janni Delér visar upp lyxhuset – se unika bilderna inifrån

23 apr, 2023 
Jon Olsson och Janni Delér gick förra året ut med beskedet att de valt att gå skilda vägar.
Nyligen kunde vi även mötas av nyheten att ex-paret med deras två barn har flyttat hem till Sverige igen.
Nu visar Janni upp deras gemensamma lyxiga hus i Nacka, Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”Brand logo
Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”

Janni Delér och Jon Olsson var länge ett av Sveriges hetaste influencerpar. Förra året kom de med en nyhet som chockade många – att de skulle skilja sig efter 11 år tillsammans.

Det var på Instagram som de meddelade beskedet om skilsmässan. Janni har även talat ut om beslutet i podden Two of a kind, som Janni har tillsammans med systern Michaela Delér.

– Det är inte så att vi har kommit på det här beslutet snabbt, det kan jag börja med att säga, det har ju pågått länge liksom. Och det är inte så att vi inte har provat allt. Det var inget lätt beslut av oss ändå, men man vill ändå dela på sig som vänner med respekt för varandra och ha en härlig stämning. Och jag tror att går det för länge i ett förhållande där det inte är bra, då blir det liksom dåligt för resten av relationen, förklarade Janni i podden och fortsatte.

– Och vi kommer ju ändå alltid ha varandra i våra liv för vi har ju barn ihop. Så ja, trist.

Annons

Jon Olsson och Janni Delérs flytt till Sverige

Jon och Janni har under sina år tillsammans fått två barn – Leon och Leia. Familjen var under flera år bosatta i både Monaco och Marbella i Spanien, men för två år sedan sålde de sitt stora palatsliknande hus i Spanien och flyttade till Cypern. I samma veva investerade de även i en sommarstuga i Sverige. Även om de inte är tillsammans längre har de en god relation till varandra idag och de verkar vara nära vänner.

Nyligen möttes vi av ännu en chock – då ex-paret gick ut med att de tar sitt pick och pack och flyttar hem till Sverige igen.

”Vi flyttar till... SVERIGE! Tror inte att någon av oss någonsin sett detta komma, men ju mer tid vi har spenderat som föräldrar desto mer har vi insett att vi värdesätter det vi upplevde som barn och att vara nära vänner och nära och kära.”, skriver de på Instagram och fortsätter:

”Lika mycket som vi älskar det varma klimatet och solen där vi har bott under större delen av våra liv - kontrasten de fyra årstiderna Sverige erbjuder är något vi har saknat. Så att flytta tillbaka på dagen för en av de största snöstormarna som vårt hus här har sett under de senaste 20 åren (grannar berättade det för oss idag) känns nästan som om världen försöker tala om för oss att detta är rätt för oss!”

Annons

Janni Deler visar upp lyxiga huset i Nacka – se bilderna här

Sommaren 2021 köpte ex-paret ett hus i Nacka och det är där familjen har flyttat in. Nu har det gått en månad sedan familjen flyttade tillbaka till Sverige, Janni har varit sparsam med att dela med sig av bilder och videos på huset i Nacka.

Men nyligen överraskade hon med en house-tour i en ny Youtube-video.Tittarna får se rum för rum i det lyxiga huset. Se bilderna här!

Den stora tomten med en pool.
Janni visar runt i huset.
Annons
Köket samt köksön
Pekar mot badkaret.
Visar upp eldstaden i hemmet.

FOTO: JANNI DELÉRS YOUTUBE

Annons