LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Janni Delér om flyttplanerna från ex-maken Jon Olsson – efter seperationen

27 jun, 2023 
Frida Eklöf
Janni och Jon Olsson Delér
Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar för 10 månader sedan.
Efter uppbrottet har ex-paret bott under samma tak men nu bekräftar Janni att hon har börjat leta efter ett eget hus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Janni Olsson Delér har fått en dotter – det ska hon hetaBrand logo
Janni Olsson Delér har fått en dotter – det ska hon heta

Det var i augusti 2022 som influencerparet Janni Delér, 33, och Jon Olsson, 40, kom med det tråkiga beskedet att de efter elva år tillsammans valt att gå skilda vägar. Tillsammans har Janni och Jon två barn, sonen Leon och dottern Leia.

Janni Delér flyttar från ex-maken – 10 månader efter skilsmässan

När Janni och Jon bestämde sig för att separera bodde paret på Cypern, men det var tidigare i år som de beslutade sig för att flytta hem till Sverige igen.

Sedan uppbrottet har ex-paret bott tillsammans i deras gemensamma hus i Nacka utanför Stockholm som de köpte 2021. Trots att Janni och Jon har valt att skilja sig så är de fortfarande goda vänner.

“Vi har växt ifrån varandra och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par kommer vi att vara en familj med massor av kärlek på ett annat sätt. Vi kommer alltid att vara bästa vänner och vara en stor del av varandras liv.”, skrev ex-paret på Instagram där de berättade att de skulle skiljas.

Det är i en ny vlogg som Janni berättar att hon och Jon på det senaste har diskuterat en hel del kring sin boendesituation. I och med att de sedan skilsmässan har bott under samma tak så har de pratat om vad som händer och hur det kommer att bli när någon av dem träffar kärleken på nytt.

Annons

– Låt oss säga att vi träffar någon, om någon träffar någon annan. Hur kommer den personen reagera på att leva bredvid ens ex?, säger hon i videon.

Janni berättar att hon planerar att köpa ett eget hus och därmed flytta från ex-maken.

– Nu ska jag gå och titta på hus. Jag har börjat titta på några hus, men det kommer troligen inte vara en snabb process, säger hon och tillägger att hon har vissa krav på huset.

Janni vill nämligen ha ett stort hus med pool och fin utsikt.

– Jag har hög standard dock, tyvärr.

När Janni flyttar är fortfarande oklart, men hon verkar vara på jakt efter något eget.

FOTO: Youtube

Annons