LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jan Johansens glädjebesked – har hittat kärleken igen: "Vi umgås hela tiden"

30 jul, 2023 
Simon Lundh
Jan Johansen
Jan Johansen har hittat kärleken på nytt.
Nu berättar han om nya flickvännen Sara.
– Jag såg henne i publiken, säger artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson om att bli pappa som 62-åring: ”Ont”Brand logo
Tommy Nilsson om att bli pappa som 62-åring: ”Ont”

Jan Johansen, 57, fick sitt stora genombrott efter sin medverkan i Melodifestivalen 1995 med låten Se på mig. En låt som bar fram honom till vinsten i tävlingen vilket gjorde att han fick representera Sverige i Eurovision Song Contest samma år. Där han kom på en fin tredjeplats. Samma låt låg även 17 veckor på första platsen på Svensktoppen.

2003 var han åter tillbaka i tävlingen med låten Let Your Spirit Fly som han gjorde tillsammans med Pernilla Wahlgren, 55. Där duetten placerade sig på en andra plats i tävlingen. Nyligen uppträde artisterna med samma låt när Jan gästade Pernilla i Allsång på Skansen.

Jan Johansens nya glädjebesked – efter förändringarna

De senaste åren har det skett en del förändringar i Jans liv. Förra året skilde han sig från sin dåvarande fru Jenny Johansen. Nu har han efter skilsmässan träffat kärleken på nytt i den nya tjejen Sara Amorinell, 45, från Örebro.

– Vi träffades på midsommarafton för ett år sedan. Hon var på en spelning där jag medverkade, och jag såg henne i publiken. Sedan skrev hon till mig, och vi har träffats sedan dess, berättar han för Expressen.

Annons

Jan berättar vidare att det var flickvännen Sara som ville att han skulle gästa sin gamla duettpartner på Skansen.

– Jag tror att Sara ville att jag skulle ställa upp för att hennes idol Tomas Stenström skulle vara med i samma program, säger Jan.

Framtidsbeskedet med nya flickvännen Sara

Jan fortsätter att berätta om sin nya tjej och berättar att hon lever ett väldigt aktivt liv.

– Hon är väldigt aktiv och vi tränar en del ihop. Hon drar med mig på padel och i april så tvingade hon mig att bada isvak för första gången. Det var en upplevelse.

Paret bor på två olika platser i landet. Jan i Knivsta och Sara i Örebro, men paret som varit ihop i ungefär ett år har planer på att flytta ihop i framtiden.

– Planer finns kanske, men just nu är det som det är. Vi får se. Vi umgås ju hela tiden ändå. Hon följer med mig på spelningar och vi har varit på en del konserter, bland annat på Tomas Stenström. Och vi ska gå på honom igen nu i Örebro, så vi stalkar honom kan man säga, avslutar han med att säga.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons