LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför syns inte Jan Emanuels fru Annika Ireblad – nu berättar han

28 dec, 2022 
Jan Emanuel Johansson och Annika Ireblad
Jan Emanuel delar generöst med sig av sin lyxiga livsstil på sociala medier.
Men hans fru Annika Ireblad syns sällan till.
Nu berättar han varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

Företagaren och politikern Jan Emanuel, 48, är sedan många år gift med Annika Ireblad, 50. Tillsammans har de två barnMatteus Ireblad, 19, och Maja Jansdotter, 17.

Makarna träffades på Väddö folkhögskola i slutet på 90-talet och familjen är numera bosatt i Norrtälje.

Genom åren har Jan Emanuel synts i många mediala sammanhang och det är inte sällan han delar med sig av lyxköp i form av dyra bilar och livet på den maffiga motoryachten. Men någon som syns allt mindre är frun Annika. I en intervju med Expressen berättar han varför.

– Jag och min fru är överens om att vi är noga med att skilja på det offentliga och det privata, säger han till Expressen.

Barnens beslut om att synas på Jan Emanuels Instagram

Parets två barn visar Jan Emanuel däremot upp på sin Instagram titt som tätt – men så har det inte alltid varit. Fram tills att de var 15 år gamla undvek han att visa upp sina barn i offentligheten.

Annons

Men när de var gamla nog att ta mopedkörkort så fick de även besluta själva om de ville synas i offentligheten eller inte.

”Som förälder har jag valt att inte visa hennes ansikte eller skriva hennes namn tidigare. Nu ska hon ta mopedkort. Är man gammal nog att köra moped så är man gammal nog att bestämma om man vill synas på pappas Instagram. Tack älskade dotter för att jag får vara din pappa”, skrev Jan Emanuel då i ett Instagram-inlägg.

Jan Emanuels stora glädje med barnen: ”Tacksam”

Jan Emanuel berättar även om beslutet att låta sina barn avgöra om de vill synas eller inte i intervjun med Expressen.

– Jag tycker människor själva ska få välja om de ska vara offentliga eller inte och jag frågade mina barn när de fyllde 15, innan 15 fanns de inte med någonstans – det är inte jag som ska välja att exploatera mina barn. När barnen är tillräckligt stora för att köra moped, då kan de besluta själva om de vill vara med på pappas Instagram och sociala medier, säger Jan Emanuel och fortsätter:

– Jag är bara glad och tacksam över att barnen har utvecklats till de fantastiska varelser som de har blivit. Jag är tacksam över att få fortsätta vara deras pappa och ta del av deras liv och vara så stöttande man kan.

FOTO: Charles Hammarsten/TT/Johan Nilsson/TT

Annons