LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jan Emanuel säljer villan – nu sänker han utgångspriset med 1 miljon kronor

18 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Jan Emanuel är ett känt ansikte från sin bakgrund inom politik men även hans lyxiga livsstil.
Nu berättar han om villan som han säljer och hur han sänker priset.
Annons
Kändisarna på gula mattan Rockbjörnen år 2022Brand logo
Kändisarna på gula mattan Rockbjörnen år 2022

Jan Emanuel Johansson, 48 har en bakgrund inom politik, mer bestämt inom Socialdemokraterna. Men 2010 valde han att lämna partiet då han inte längre ansåg sig själv som Socialdemokrat.

– Det socialdemokratiska partiet har slutat vara socialdemokrater och det är ju lite tråkigt. Det var därför jag slutade för många år sedan, berättade Jan Emanuel tidigare för Hänt.

Men många känner igen Jan från hans lyxiga livsstil med hans bilar och maffiga motoryacht. Han är nämligen egenföretagare och drar in saftiga siffror från sitt företag.

Jan Emanuels stora förmögenhet – siffrorna avslöjar

Det uppmärksammades när den världskända amerikanska artisten Post Malone, 27, var på besök i Stockholm under musikfestivalen Lollapalooza i somras och tog sig en tur på Jans yacht i skärgården.

Annons

Den 24 meters långa motoryachten landar på ungefär 30 miljoner kronor, vilket är för standardmodellen och Jan berättade för Expressen att han hade beställt en dyrare variant.

Inget som förvånar då Jan är aktiv inom 16 bolag och drog, under 2019, in hela 924 100 kronor, något som Nyheter24 tidigare skrivit om.

I ett av fastighetsbolagen är Jan vd och under samma år hade de en omsättning på 3 495 000 kronor och därav en vinst på 8 787 000 kronor. Jan kunde alltså plocka av 77 491 000 kronor.

Vilket förklarar hans lyxiga köp av bilar och även hans båt som vi ofta kan se på hans Instagram.

Jan säljer och köper även fastigheter och det verkar ske på löpande band.

Jan Emanuel säljer villan och sänker priset

Det var på Jans Instagram som han delade att han nu hade sänkt priset en villa med 1 miljon kronor som är lokaliserad i Heby strax utanför Uppsala.

Men det verkar inte gå någon nöd på Jan. I inlägget skriver han att han inte vill behålla huset och därav det sänkta priset.

”Kom på att jag har ett hus i Heby. Det vill jag inte ha. Så jag sänkte priset med 1mkr”, skriver han till inlägget.

Jan Emanuels Instastory
Jan Emanuels Instastory
Annons