LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jakob Öqvist lämnar Mix Megapol – orden om avskedet: ”Jag har tre barn”

18 jun, 2024 
Radioprofilen Jakob Öqvist har i flera år underhållit lyssnarna på Mix Megapol. Men nu kommer beskedet – Jakob lämnar kanalen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jakob Öqvist, 53, har i fyra år varit en del av morgonradioshowen Gry Forsell med vänner i Mix Megapol. Men nu har programledaren tagit beslutet att lämna kanalen.

I fjolår skilde sig Jakob från exet Hanna Nörgaard, och förklarar nu att han inte får ihop föräldralivet med att sända morgonradio.

Jakob Öqvist lämnar Mix Megapol

Jakob berättar själv om beskedet under tisdagens sändning.

– Jag har tre barn i skolåldern. Jag lämnar tre skolbarn sovandes och sedan ska de sköta hela sin skolgång, fixa matsäck, friluftsdagar, och sådant där. Det tär väldigt mycket på mig. Och det är också så att man träffar ju barnen mycket, mycket mindre tyvärr när man har skilt sig. Det blir hälften av tiden, säger han och fortsätter:

– Och då att jag är borta varje morgon. Så jag träffar dem ju på kvällarna. Plus att jag då driver en populär standup-klubb och åker runt och ståuppar på kvällarna. Jag får det inte att funka just nu i mitt liv. Det här är en stor del av att jag känner mig otillräcklig. Därför har jag nu själv till slut kommit fram till att jag kommer inte kunna sända morgonradio med er just nu.

FOTO: Instagram

Annons