TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jacob Liebermanns första ord om Margaux nya kärlekslycka

10 jul, 2020 
Emil Ingemarsson, Margaux och Jacob
Margaux Dietz har hittat kärleken på nytt i Emil Ingemarsson.
I ett meddelande till Hänt uttalar sig Jacob Liebermann för första gången om ex-flickvännens nya relation.
Annons
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna härBrand logo
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här

För ett år sedan gifte sig Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34. Det var ingen mindre än Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 33, som höll i ceremonin men eftersom hon inte är vigselförrättare blev Margaux och Jacob aldrig äkta makar.

Kanske var det enklast så, eftersom det forna paret bestämde sig för att gå skilda vägar bara ett par månader efter den stora kärleksfesten. I podcasten Bathina – en podcast avslöjade Margaux nyligen den verkliga orsaken till uppbrottet.

– Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, sa hon i podden.

Sprickan mellan Margaux och Jacob

I samband med att Margaux och Jacob separerade försäkrade de fansen om att de kommer att fortsätta vara vänner. Men med tiden har detta kommit att ändras. I april bestämde sig Jacob för att avsluta sin anställning på Margaux Dietz AB. I ett inlägg på sin blogg berättade Margaux om beslutet.

Annons

”Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar”, skrev hon då.

När Jacob gästade Bathina – en podcast förklarade han att det blev ohållbart att vara separerade men ändå ses flera gånger i veckan. Han avslöjade även att han och Margaux tagit en paus från vänskapsrelationen och att de numera fokuserar på att hålla sams för sonen Arnolds, 3, skull.

– Allting blev bara en soppa, sa han i podcasten.

Margaux Dietz nya kärlekslycka

I Margaux Dietz liv har det hänt en hel del sedan Jacob flyttade ut från den tidigare gemensamma lägenheten. Hon har nämligen hittat kärleken på nytt i Emil Ingemarsson, 26.

Att Emil och Margaux är ett par är något Youtube-profilen bekräftade så sent som i onsdags.

– Vi har träffats ett tag, sa hon under en live-sändning i Bambuser-appen och avslöjade då även att hon och Emil officiellt blev ett par för bara ett par dagar sedan.

Annons

Jacob Liebermann om relationen

Margaux och Jacob har onekligen gått vidare med sina liv efter uppbrottet. De har även valt att avfölja varandra på Instagram.

I ett meddelande till Hänt kommenterar Jacob Liebermann nu för första gången Margaux Dietz och Emil Ingemarssons kärlekslycka.

”Jag är enbart glad för Margauxs skull! Emil är en jättesnäll kille och om han gör Margaux lycklig är det såklart fantastiskt!”, skriver Jacob.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons