Jacob Liebermanns ärliga erkännande efter separationen

Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har gjort slut och separerat.
Nu berättar ex-pojkvännen om livsförändringen.
– Det är sån stor skillnad.
Slå på ljud

I somras vankades det bröllop för Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermanns, 34, del. Kärleken mellan dem verkade då spira, men bara månader senare erkände Margaux att hon och Jacob genomgick en tuff period i relationen. I höstas bekräftade paret att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Margaux har vid flera tillfällen berättat öppet om sina känslor kring separationen. Hon har varit tydlig med att det är långt ifrån enkelt och när Jacob flyttade till en egen lägenhet nyligen blev det känslosamt för Youtube-profilen.

– Ja, jag borde väl egentligen vara jätteglad över att allting är fixat nu och nu är lägenheten min och Jacob ska flytta. Men det känns bara tomt och tråkigt, sa hon i en video på sin Youtube-kanal.

Margaux Dietz om sonen Arnold

En annan person som har påverkats av uppbrottet är det forna parets gemensamma barn, sonen Arnold, 2. Margaux Dietz och Jacob Liebermann har tidigare berättat om sonens förändring efter separationen.

– Jag tycker att han är lite mer mammig än vad han brukar vara, sa Margaux i en video.

Trots att Margaux och Jacob inte längre är ett par verkar det som att de har en fin relation och träffas med jämna mellanrum för att Arnold ska få umgås med båda sina föräldrar samtidigt.

Jacob Liebermann om förändringen

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Margaux att hela familjen åt lunch tillsammans i helgen. Hon förklarar att Arnold var väldigt mammig under restaurangbesöket och delar även med sig av en upptäckt som ex-pojkvännen har lagt märke till.

”Jacob säger att det är sån stor skillnad på hur Arnold är med mig jämfört med när han är med honom och så är det väl”, skriver Margaux Dietz och berättar sedan att hon känner igen sig i beteendet:

”Minns det själv från när jag var liten”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!