Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

12 jackor i fuskpäls – här är höstens bästa köp

11 okt, 2018 
Fuskpäls jackor 2018
Brrr... kanske tycker du att det är tråkigt med kyla. Men häng inte läpp för det, för vet du vad? Nu kan vi äntligen klä oss i fuskpäls!
Annons

Det finns många fördelar med att kylan smyger sig på. En av dem är att man kan klä sig i jackor i fuskpäls. Och fördelarna med jackor i fuskpäls i sin tur är att det är både varma och snygga, men kanske viktigast av allt – de är INTE äkta päls.

Som tur är finns det fuskpälsar för alla. Det finns flera varianter i olika färger, former och stilar. Vi har plockat fram våra favoriter som finns i butik just nu. Passa på att skaffa dig en innan den riktiga kylan är här och innan allt plötsligt råkar vara slut i butik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

1. Den här jackan i olivgrön fuskpäls kommer från & Other Stories. Klicka här för att komma till den gröna jackan (reklamlänk).

 

2. Det bruna funkar varje år. Visst är det bra med färger som aldrig går ur tiden. Även om färg ju egentligen bara är en smaksak. Den här kommer också ifrån & Other Stories. Klicka här för att komma till den bruna jackan (reklamlänk).

Annons

 

3. Med den finaste nyansen av rosa, enligt oss då, kommer du garanterat att synas i höstmörket. Ni hittar den på Monki. Klicka här för att komma till den rosa jackan (reklamlänk).

 

4. Den här klassiska modellen kommer från Lexington. Klicka här för att komma till jackan (reklamlänk).

 

5. Står Hope för höstens coolaste jacka? Vi tror det! Det är svårt att toppa den här grå-blå drömmen. Ni hittar jackan här (reklamlänk).

Annons

 

6.Hos Cubus hittar vi den här mysiga med luva – perfekt för ruggigare väder med andra ord. Klicka här för att komma till jackan (reklamlänk).

 

7. Hur mjuk ser inte den här jackan ut att vara? Det är något med vitt som får det mjuka att se ännu mjukare ut, eller är det bara vi som tänker så? Den här jackan finns hos & Other Stories. Ni hittar den här (reklamlänk).

 

8. Gosh! Vi gillar verkligen ”morgonrocks-känslan” här. Ja, vi vet vi vet, det finns många som ogillar just det. Men vi tänker tvärt om. Kan man rocka det, så rockar man det starkt. Den här kommer i från Weekday, och ni hittar den här (reklamlänk).

Annons

 

9. En jacka som är lätt att matcha. Det kommer från Arket och ni hittar den här (reklamlänk).

 

10. En mutltifärgad från Lindex. Ni hittar jackan här (reklamlänk).

 

11. På Weekday finns också denna kortare modellen i rostig orange. Klicka här för att komma till jackan (reklamlänk).

 

12. Men allra mest syns du i den här härliga röda från Gina Tricot. Det är vi alla överens om va? Ni hittar den röda jackan här (reklamlänk).

Vilken är er favorit? Det är inte helt lätt att välja, vi vet…

FOTO: Ibl

Annons