Farmen-Izabellas sexavslöjande med Levin – nu svarar hon på ryktet

LEVIN LARSSON, IZABELLA ANDERSSON

I årets säsong av Farmen har det funnits en romans som blivit uppmärksammad. Nämligen mellan Bella och Levin. Nu berättar Bella en gång för alla hur det egentligen ligger till.
0:36

Efter reklamen: Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

(0:36)

Årets säsong av Farmen börjar lida mot sitt slut och den här säsongen har innehållit det mesta. Tittarna har fått se allt ifrån hårt paktande och läggmatcher till romanser och starka känslor.

Det har funnits många romanser i Farmen under årens lopp. I år har det funnits många kärleksflirtar och utslagna deltagaren Alexander Segerström, 30, har för Hänt bekräftat att han hade sex under programmet. Han har dock inte velat säga med vem, då personen absolut inte vill att detta ska komma ut.

Men den romansen som kanske blivit mest omtalad är nog den mellan Izabella "Bella" Andersson, 28, och Levin Larsson, 31.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bellas och Levins egna ord om romansen

Levin har tidigare beskrivit hur relationen är mellan honom och Bella. Dessvärre har de avståndet emot sig och på grund av det så kan de inte ses exakt så ofta som de vill.

”Har fått väldigt många frågor angående mig och Bella. Vi har medvetet inte svarat på något då vi själva inte riktigt vetat. Vi är idag väldigt nära vänner men bor långt ifrån varandra så framtiden får utvisa vad som händer. På ett eller annat sätt kommer Bella alltid att finnas i mitt liv”, skrev Levin då.

I en livesänd intervju med Hänt har Bella berättat sin version av relationen med Levin.

– Levin är en underbar person och vi kom varandra väldigt nära, men han hade aldrig kunnat stoppa mig från att lämna Farmen, berättade Bella som lämnade självmant på grund av sin tobaksabstinens.

Pratar ni något nu?

– Ja men det gör vi. Vi kanske inte har de djupaste samtalen eller några exklusiva diskussioner, men vi har kontakt absolut.

Doktor Mikael bryter tystnaden om uppbrottet: ”Mitt fel”

Farmen-Bella talar ut om relationen med Levin

När Bella hade lämnat Farmen ringde hon direkt upp Levin och de pratade om allt möjligt som hade hänt under inspelningarna på Farmen. Det var en del snack om bonde-livet och faktum är att det var först då som Levin berättade för Bella att han var en rutinerad bonde.

Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

Se klippet här!

Levin ska även ha lovat Bella att bjuda på middag och dricka champagne, något som fortfarande inte blivit av. I den livesända intervjun med Hänt berättade Bella att hon väntar tålmodigt på Levins inbjudan.

Men än är inte alla frågetecken utredda. Nu är det nämligen många som undrar hur det egentligen ligger till mellan Bella och Levin. Kommer de ses igen? Kommer de bli ett par? Har det hänt något intimt mellan dem?

I en frågestund på Instagram får Bella nu frågan om något hänt mellan henne och Levin.

”Att du och Levin myste om du fattar vad jag menar”, skriver följaren.

Det rätta svaret är "Nej" så med andra ord verkar Bella och Levin ha hållit sig på en vänskaplig nivå.

FARMEN-BELLA

Bella berättar en gång för alla.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!