Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabella Löwengrips stora ilska mot exmaken Odd: "Hans verbala slagpåse"

22 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Isabella Löwengrip tackar sina följare för stödet efter konflikten med exmaken Odd Spångberg. Hon berättar också om hur hon upplever deras relation efter skilsmässan.
Annons

Igår skrev Isabella Löwengrip, 27, på sin blogg om en pågående konflikt med exmaken Odd Spångberg, 30. Bråket handlar om hur de sak fördela tiden med sina gemensamma barn, Gillis, 4, och Sally, 2.

För närvarande har de barnen hos sig tre dagar åt gången, någon Isabella Löwengrip är orolig ska påverka barnen negativt.

”Jag börjar uppleva att ett av barnen tycker att det är för hoppigt och det sliter sönder mitt hjärta av att se det. Det är en fruktansvärd känsla att känna sig maktlös och beroende av en person. När det blir tufft så är jag tacksam för att mitt rationella jag kliver in och säger till mig själv att det bara har gått ett år och att allt kommer att bli enklare med åren. Jag försöker hitta ro i det ”, skrev Isabella Löwengrip på bloggen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter inlägget fick Isabella Löwengrip massor av stöd från sina följare och mängder med tips. Nu tackar hon för stödet.

Annons

Några följare har föreslagit att Isabella Löwengrip och Odd Spångberg ska börja med att utöka till 4 till 5 dagar.

Jag ska föreslå det. Vi har suttit med vår kommun (familjestöd tror jag det hette) och fått hjälp med kommunikationen under året och jag antar att det är dags igen när man vill börja ändra i tidigare satta scheman. Det är verkligen inte lätt“, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Isabella skriver att hon aldrig upplevt sitt tålamod så hårt prövat som efter skilsmässan, men att hon ansträngt sig för att inte göra eller säga något som hon skulle få ångra i framtiden.

Jag har aldrig höjt rösten eller skrivit något hårt i sms mot min ex-man. Endast lugn och saklig. Snarare har jag väl varit hans verbala slagpåse. Jag har nog tagit det för att jag vet att det var jag som stod steget bort. Fruktansvärt svårt“, skriver Isabella Löwengrip.

Hon och Odd Spångberg skilde sig för ett år sedan. De hade då varit gifta i fyra år.

Isabella Löwengrips är sedan några månader tillbaka tillsammans med terminsmäklaren Hampus Jarlbo, 27.

Hänt har sökt Odd Spångberg för en kommentar. Han har avböjt att kommentera.

FOTO: IBL, Malin Bondeson 

Annons