Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Efter mötet – Isabella Löwengrips avslöjande om prins Carl Philip och Sofias äktenskap

18 maj, 2018 
Efter ett möte mellan Isabella Löwengrip och bland annat prinsessan Sofia avslöjar hon nu en detalj om Sofia och prins Carl Philips äktenskap. ”Ovanligt, skriver Isabella på sin blogg.
Annons

Under gårdagen träffade bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, några andra välkända ansikten – prinsessan Sofia, 33, och Petter Stordalen, 55, och Gunhild Stordalen, 39. Nu berättar hon om mötet och förklarar att hon brukar träffa dem alla då och då.

”Jag träffar alla tre med jämna mellanrum och det var kul att ses vi fyra”, skriver hon på sin blogg.

Hon hyllar Petter och Gunhilds relation, och i samma veva gör hon det samma med Carl Philip och Sofias relation till varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det var fint att prata om relationen mellan Gunhild och Petter. Man kanske tror att det är han som gasar på i deras relation men det är faktiskt Gunhild. Att höra honom prata om deras team work och hur han backar upp henne var rörande”, skriver hon och fortsätter:

”Det samma gäller Sofia och Carl Philip, deras relation är också bland de mest starka och kärleksfulla jag har sett. Det är faktiskt ovanligt med par som gör allt för att lyfta den andra och pusha varandra att lyckas med allt som man drömmer om.”

FOTO: Ibl, Instagram

Annons