Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips oväntade lyxgåva från Hampus Jarlbo: "Han är väldigt fin"

28 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Isabella Löwengrip blev firad på mors dag av sina barn – och nya pojkvännen Hampus Jarlbo. "Något som jag inte räknat med" skriver Isabella i sin blogg.
Annons

I söndags var det som bekant mors dag och presenter och gratulationer har haglat över mammor i hela landet.

Isabella Löwengrip, 27, firade dagen med sin barn Gillis, 4, och Sally, 2, samt med nya pojkvännen Hampus Jarlbo, 27.

Vilken fin dag! Efter att vi hade tagit det lugnt och sovit alla tre (!) efter lunch så hämtade vi upp H och åkte till en park och busade. Jag tog med Gillis cykel så att han kunde cykla runt. Sedan blev det middag på stammis-stället resturang Agnes på Kungsholmen“, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det visade sig att mors dag sammanföll med Hampus Jarlbos födelsedag. Isabella hade förstås förberett en present.

H fyllde ju år och i present fick han något som passar under alla våra resor, nämligen en weekendbag från Louis Vuitton. I svart då jag har en brun.

Men den stora överraskningen blev att även Hampus Jarlbo köpt en present till Isabella Löwengrip.

Annons

Något som jag inte hade räknat med var en morsdagpresent från H. Men framför mig stod plötsligt en ask i en välkänd orange nyans. I låg ett litet armband i silver och nude. Får visa senare. Han är väldigt fin med mig (och barnen) hela tiden“, skriver hon och visar upp en ask från det exklusiva modemärket Hermes.

Ett Hermes-armband kostar från 4000 kronor och uppåt, så det var en väldigt påkostad mors dag-present Hampus Jarlbo köpt.

FOTO: IBL

Annons