ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Isabella Löwengrip talar ut om ätstörningen – får stöd av Bianca Ingrosso

23 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Bianca Ingrosso och Isabella Löwengrip
Efter att Isabella Löwengrip gästade Nyhetsmorgon har hennes kommentarsfält fullkomligt svämmat över av kärlek.
Någon som uttalade sig efter Isabellas intervju var Bianca Ingrosso.
Nu berättar Isabella Löwengrip om relationen till Bianca.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Isabella Löwengrip och Paul SundvikBrand logo
Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Isabella Löwengrip, 32, har haft en succékarriär ända sedan hon började blogga vid fjorton års ålder. Men allt har inte varit en dans på rosor. Entreprenören och Influencern har vid flera tillfällen talat ut om sin kamp mot ätstörningar.

När Isabella gästade Nyhetsmorgon berättade hon att hon i vissa perioder har svultit sig själv och rasat i vikt för att sedan hetsäta. Nu är hon äntligen friskförklarad från sjukdomen.

– Det är ju jättetufft att prata om sådana saker. Samtidigt är jag så stolt över att man kan bli frisk från något som de flesta inte tror att man kan bli frisk från, när man är sjuk. Jag tycker att om man har min plattform, om man har "makt" i Sverige så ska man försöka påverka. Om jag till och med kan få TV4 att uppmärksamma detta har jag gjort något gott för samhället, säger Isabella till Hänt.

Efter att Isabella talade ut om det personliga och känsliga ämnet i Nyhetsmorgon har hennes kommentarsfält fullkomligt svämmat över av beröm och kärlek.

Annons

Någon som hyllade Isabella lite extra var Bianca Ingrosso. I en händelse på sitt Instagram-konto skrev Bianca:

Förebild, klok, vacker, inspirerande. Titta på denna väldigt väl formulerade intervjun. Gav mig styrka."

Screenshot från Bianca Ingrossos Instagram-händelseIsabella Löwengrips ord om Bianca: ”Ganska mycket att prata om”


När Hänt pratar med Isabella Löwengrip är hon väldigt rörd över all den kärlek hon har fått. Hon berättar om hur hon reagerade när hon såg Biancas hyllning:

– Vi hördes litegrann efteråt. Det är ju jättefint, verkligen. Jag blir jätteglad över att hon skrev att hon mådde bra av att höra det här, att det gav henne kraft och styrka. Hon är en jättefin person, säger hon.

Känner du och Bianca varandra sedan tidigare?

– Vi har ju rört oss i samma värld och bransch under jättemånga år, så det är klart att man springer på varandra och pratar när man syns.

Isabella avslöjar även att hon och Bianca faktiskt har ett möte inplanerat.

– Nu ska vi faktiskt äta lunch någon gång snart, det blir jättebra. Vi har ju ganska mycket att prata om, berättar hon.

Annons

Isabella Löwengrip om att aldrig ta semester: ”Så har det varit sedan jag var 14”

När Hänt pratar med Isabella håller hon på att packa inför en resa till Skärgården. Under sommarmånaderna fylls kalendern till bredden av olika resplaner. Men Isabella förklarar att det faktiskt inte är semester hon ska på.

– Allt är ju jobb. Det är jobbresor hela tiden, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju mina sociala medier att uppdatera varje dag. Det är alltid några timmars jobb varje dag, och så har det varit sedan jag var 14. Det är få dagar i mitt liv där jag inte varit aktiv på sociala medier.

FOTO: Karin Törnblom/TT och Christine Olsson/TT

Annons