TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips lättnad – vändningen efter svåra ålderskrisen

06 okt, 2020 
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip fyller snart 30 år och har redan hunnit med mycket i sitt liv.
Trots detta har bloggerskan genomgått en ålderskris – som nu verkar vara över.
”Det känns spännande”, skriver hon.
Annons
Isabella Löwengrips nya ord om relationen med Paul – vändningen efter krisenBrand logo
Isabella Löwengrips nya ord om relationen med Paul – vändningen efter krisen

Isabella Löwengrip, 29, har levt många år i rampljuset. Hon slog igenom redan som 15-åring och var en av de första och största bloggarna i Sverige. Bloggen gjorde henne känd som Blondinbella och efter det har vi kunnat följa alla hennes med- och motgångar.

Karriären, som tidigare gått som på räls, har haft en svacka den senaste tiden. Detta är något som Isabella beskrivit som tufft och som även lett till att hon idag är sjukskriven. Det var i oktober 2019 som hon gick ut med att hennes bolag befann sig i en ekonomisk kris och var nära en konkurs. Den pressade situationen innebar att hon fick ställa in den planerade USA-lanseringen av sitt varumärke, säga upp lägenheten i New York samt sparka majoriteten av sin personal.

Exet om den nya relationen

Utöver karriären har det hänt en hel del i privatlivet. I början av året gick Isabella ut med att hon och fastighetsmiljardären Erik Selin, 53, valt att gå skilda vägar, efter flera månader ihop.

Annons

Däremot verkar de ha skilts åt som vänner och de har en god relation till varandra. Det märks speciellt när han nu stöttar Isabella i hennes nya relation med Paul Sundvik, 52.

– Det är väl jätteroligt att hon har träffat någon som hon tycker om. Det är bara positivt. Jag känner inte Paul så jag har ingen aning. Men kanske får jag träffa honom någon gång, har han tidigare sagt till Hänt.

Även Odd Spångberg, 32, som Isabella har varit gift med och har barnen Gillis, 7, och Sally, 5, tillsammans med, är glad för hennes skull och att hon funnit kärleken igen.

Isabella Löwengrips ålderskris

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Isabella Löwengrip om en annan kris hon har tagit sig igenom, den här gången handlar det om en åldersrelaterad sådan. Bloggerskan fyller 30 år snart och har tidigare upplevt detta som ett jobbigt steg i livet, men nu har det ändrats.

”Från att ha känt att det är katastrof till att nu tycka att det känns spännande. Jag är nyfiken på vad mina 30-40 kommer att innehålla”, skriver hon.

En person som verkar ha hjälpt Isabella ur krisen är Paul, som nu har funnits vid hennes sida i fyra månader.

”Tiden har svischat förbi och vår relation har blivit väldigt trygg. Det är vi. Det är häftigt att få känna så”, skriver Isabella Löwengrip i inlägget.

FOTO: TT

Annons