TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips nya ord om flytten med barnen

19 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Isabella Löwengrip flytt med barnen
Isabella Löwengrip har tidigare berättat att hon sålt huset på Lidingö.
Nu ger hon ett nytt besked om den kommande flytten med barnen.
”Orken finns inte riktigt där”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Slutet av 2019 och början av 2020 har varit minst sagt innehållsrikt och hektiskt för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29. Efter sommarpratet Sommar i P1 berättade Isabella att det skulle vara hennes sista svenska mediala framträdande – men så blev det inte.

Den planerade flytten till New York ställdes in och planerna på att etablera sina företag på andra sidan atlanten las på hyllan. Istället väntade ett par tuffa månader hemma i Sverige där Isabella bland annat har tvingats säga upp personal och sälja sin lyxvilla på Lidingö.

Går skilda vägar med Erik Selin

För en vecka sedan avslöjade Isabella Löwengrip dessutom att hon och pojkvännen Erik Selin, 52, gjort slut. I ett känslosamt blogginlägg berättade Isabella att paret valt att avsluta sin relation – men att hon var säker på att de fått en vänskap som kommer hålla livet ut.

”Erik och jag har beslutat att avsluta vår relation, det är såklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har hittat en vänskap som säkerligen kommer hålla i en livstid”, skrev Isabella dessutom på sin Instagram.

Annons

Isabella Löwengrips besked om flytten

I ett inlägg på sin blogg skriver Isabella Löwengrip nu öppenhjärtigt om att hon just nu inte mår så bra – vilket leder till att hon tillbringar en stor del av hennes tid hemma. Trots den tuffa period entreprenören nu går igenom är hon noga med att påpeka att hon kommer fortsätta framåt.

Eftersom huset på Lidingö sedan i höstas är sålt har Isabella dessutom ett stort beslut framför sig – nämligen att bestämma var hon och barnen Sally och Gillis ska bo.

”Jag har inte givit upp, men jag har valt att pausa. Jag har affärer som ska lösas samt så måste jag bestämma mig för var jag ska bo.”, skriver Isabella Löwengrip i inlägget.

Vidare ger Isabella ett nytt besked angående sin kommande flytt med barnen. Hon berättar att hon just nu funderar mellan alternativen att flytta in till Stockholm eller stanna kvar på Lidingö, där henens exman Odd Spångberg bor.

”Jag pendlar mellan en lägenhet i stan eller en klassisk trävilla på Lidingö nära min exman. Ett hem som jag kan trivas själv i och med barnen. Många beslut. Orken finns inte riktigt där.”

FOTO: TT/Jerker Ivarsson, TT/Pontus Orre

Annons