TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips nya bild på Sally och Gillis

28 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Isabella Löwengrip har barnen Sally och Gillis sedan förhållandet med Odd Spångberg.
Sedan länge har hon haft policyn att inte visa upp barnens ansikte i sociala medier.
Nu får Isabella massiv kritik efter en ny bild.
Annons
Isabella Löwengrip visar upp nya huset på LidingöBrand logo
Isabella Löwengrip visar upp nya huset på Lidingö

Isabella Löwengrip, 29, har haft ett tufft år. Det var i januari som nyheten om att hon och pojkvännen Erik Selin, 52, valt att gå skilda vägar. Nyheten kom strax efter att Isabella förlorat miljonbelopp och tvingades sälja huset på Lidingö.

– Ekonomin har varit katastrof. Jag tror att jag var nere på runt 10 000 till 15 000 kronor på kontot ett tag och behövde hushålla med barnens julklappar, har Isabella sagt om den tuffa tiden i en intervju med Svenska Dagbladet.

Isabella har barnen Sally, 4, och Gillis, 5, tillsammans med exmaken Odd Spångberg, 32. Paret träffade varandra redan som tonåringar men hade bara varit tillsammans i tio månader då de bestämde sig för att bli unga föräldrar. Men efter fyra års äktenskap och de bestämde sig för att gå skilda vägar.

“Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skrev Isabella på sin blogg då.

Annons

Skrev om stalkers på bloggen

Redan då barnen var små bestämde sig Isabella för att ha som policy att aldrig visa sina barns ansikten på sina sociala medier. Den oskrivna regeln förstärktes då hon 2017 skrev på sin blogg att hon blev utsatt för stalkers.

“Men det är också en anledning till att jag aldrig kommer att visa mina barns ansikten, det kommer bli färre bilder på dom överlag på grund av situationer som dessa”, skrev hon på sin blogg då.

Det betyder dock inte att Isabella inte lägger ut några bilder på sina barn.

Massiv kritik efter nya bilden

Under helgen har Isabella varit på båtsemester tillsammans med Gillis och Sally. I en bild på Instagram kan man se hur barnen sitter i fören på båten med fötterna ner i ruffen. Inga ansikten syns då både Gillis och Sally sitter och tittar ut mot havet medan bilden är tagen bakifrån.

Trots det väcker bilden massiv kritik från följarna. Varken Gillis eller Sally har nämligen någon flytväst på sig – vilket lett till att följarna reagerat kraftigt.

Annons

“Idiotiskt att provocera för kommentarer genom att inte sätta flytväst på barnen. Korkat att riskera barnens liv för trafik på Instagram. Lär inte bli några likes dock (annat än från lika korkade följare förstås)”, skriver en av de många följare som nu kritiserar Isabellas beslut.

Men det är inte alla som är upprörda. Vissa menar tvärtom att det inte är någon fara för barnens liv då de sitter med benen i båten:

“Tror att hon är väl medveten om att man har flytväst på sjön men det syns ju klart och tydligt att de bara är uppe och tittar lite. Ni PK-poliser borde lära er sköta ert eget liv och skita i andras”.

Annons