TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips framtidsplaner med exmaken Odd: ”Längtar massor”

08 feb, 2019 
Isabella Löwengrip och exmaken Odds framtidsplaner
Isabella Löwengrip och exmaken Odd Spångberg har kommit varandra nära efter den turbulenta tiden. Nu avslöjar bloggerskan deras gemensamma framtidsplaner.
Annons

Sedan skilsmässan blev offentlig 2017 har Isabella och Odd levt separat, men uppmärksamma bloggläsare har kunnat se att de har tillbringat en hel del tid tillsammans de senaste månaderna. Exmakarna har lyckats behålla en bra relation efter separationen, främst för barnens skull. Om detta skriver Isabella i ett inlägg på sin blogg i december:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Odds och min relation har varit som en bergochdahlbana sedan vi valde att gå skilda vägar. Ibland obefintlig, ibland krig, ibland stöttande vänner men målet för oss båda har ändå varit att det SKA fungera så vi båda biter oss i tungan många gånger och kämpar”.

Odd och Isabellas framtidsplaner tillsammans

I samma blogginlägg berättade Isabella att hon och Odd har fortsatt gå i parterapi även efter skilsmässan. Och uppenbarligen har denna hjälp en hel del – nu avslöjar 28-åringen nämligen att hon och exmaken ska på semester tillsammans. Det här skriver hon om i ett blogginlägg med titeln Frankrike fem veckor! Hon inleder inlägget med att berätta att ett av hennes livsmål är att köpa ett hus i St Tropez på franska rivieran.

”Därför, som delmål innan jag kan köpa ett hus, har jag hyrt ett hus i fem veckor. Det ska bli underbart att få vara där så länge och hitta en vardag. Efter Almedalsveckan flyttar jag, barnen, Lovisa och Ida (mitt hemmateam) ner hit. Odd kommer också ner senare. Jag har hyrt ett riktigt drömhus där vi har gott om utrymme. Jag längtar massor”, skriver Isabella.

Annons