Isabella Löwengrips ord: Kan flytta ifrån barnen Gillis och Sally

Isabella Löwengrip

TT, SVT
Isabella Löwengrip avslöjade i somras att hon träffat kärleken på nytt – Paul Sundvik.
Nu berättar bloggerskan att det finns funderingar på att flytta ifrån Sverige och lämna barnen.

Det var i slutet av juni i år som Isabella Löwengrip, 29, avslöjade att hon hittat kärleken igen. Denna gång menar hon på att det verkligen känns rätt, att hon hittat mannen i sitt liv. Några dagar senare gick Isabella ut med att den lycklige är konstnären Paul Sundvik, som kollegan och vännen Pingis Hadenius, 42, parat ihop Isabella med.

Och kärleken verkar spira på som aldrig förr. När Isabella Löwengrip gästar Skavlan talar hon nämligen i vi-form om en eventuell framtida flytt.

”Hela jag är kommersiell”

I intervjun med Fredrik Skavlan berättar Isabella att hon ser sig själv som kommersiell och att hon är sitt eget varumärke.

– Hela jag är ju kommersiell med alla mina kanaler och bolag som jag har drivit tidigare. Och jag kommer säkert att driva fler bolag så att det är klart att det finns en stor kommersiell, vad säger man, sida hos mig, säger Isabella i programmet och fortsätter:

– Men det är ju också jag, jag är ju mitt eget varumärke och det går inte att ta ifrån. Så att det handlar bara om hur man kan förvalta det i framtiden. Men just nu så uppskattar jag friheten väldigt mycket och få ta det lite lugnt.

Kan flytta ifrån barnen

Det ena leder till det andra och Fredrik Skavlan frågar om Isabella kommer att bli fortsatt boende i Sverige, något Isabella inte har svårt att svara på – även om det inte är helt bestämt ännu.

– Ja, eller vi håller på att titta litegrann på utlandsboende just nu. Fast inte USA, jag lovar, säger Isabella och fnissar.

Skavlan undrar då vart det bär av.

– Nej men vi har tittat på att bo i Schweiz, avslöjar Isabella och förklarar varför:

– Just för att ha den här kombinationen med miljön och lugn och ro, för att bygga upp ett nytt liv där borta. Samtidigt som att det är nära till mina barn. För de har jag ju i Sverige varannan vecka.

Om Isabella flyttar ifrån barnen till Schweiz med Paul får helt enkelt framtiden utvisa, men nu vet följarna i alla fall hur funderingar går!

Skavlan sänds på fredagar klockan 21.00 och finns därefter att streama på SVT Play.

FOTO: Lars Pehrson/SvD/TT, SVT

LÄS ÄVEN: Paul Sundviks första ord om relationen med Isabella Löwengrip

LÄS ÄVEN: Svenska kändisarna om sina oväntade relationer