Isabella Löwengrips besked om kärleken efter spekulationerna

Här syns Isabella Löwengrip och Erik Selin tillsammans för första gången

Det har länge spekulerats av följarna vem det är som rör sig kring Isabella Löwengrip.
Efter uppbrottet med Erik Selin har hon setts ha sällskap av någon, eller flera, ofta.
Nu svarar Isabella Hänt på frågan om mystiska kärleksryktet.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har minst sagt haft det turbulent den senaste tiden. Hon har många tunga månader bakom sig med försäljning av hus i Sverige samt varit tvungen att göra sig av med all personal hon haft i hemmet.

Det var för snart ett år sedan som Isabella gick ut med att hon skulle satsa på en karriär i USA. Men sagan slutade annorlunda och det blev ingen flytt till New York.

Kärlekssagan med Erik Selin

Men mitt i allt elände så hittade Isabella något fint, nämligen kärleken Erik Selin, 52. Under hösten gick Isabella ut med att de var ett kärlekspar och att hon var väldigt lycklig.

Erik Selin och Isabella Löwengrip

FOTO: Sven Lindwall/TT

Dessvärre följde lyckan in med in i det nya året. Isabella gick i början av januari 2020 ut med att hon och Erik gått skilda vägar. Hon poängterar att de fortfarande är goda vänner, men att det längre inte finns någon kärlek mellan dem.

”Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad”, skrev Isabella på sin blogg efter uppbrottet och fortsatte:

”Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”.

Efter uppbrottet visade Isabella sig leva ensam och stark med sina två barn. Ett tag flyttade hon in till ex-maken Odd Spångberg, 32, som hon har barnen Gillis, 6, och Sally, 4, ihop med. Men nu har hon äntligen skaffat sig ett nytt, eget hem.

Isabella Löwengrips svar på kärleksspekulationerna

Under tiden som Isabella varit singel har följarna börjat spekulera om hon verkligen är helt ensam. På någon bild har ett bord synts i bakgrunden vara uppdukat för två. Entreprenören verkar ofta ha sällskap, men ingen hon visar. Finns det en ny flamma i Isabellas liv?

När Hänt når Isabella så är kärleksryktena någon hon dementerar. Dock är hon rikt på annat i livet.

”Ingen kärlek i livet, bara vänner”, skriver Isabella Löwengrip till Hänt i ett sms.

Isabella Löwengrip före tuffa tiden

FOTO: TT

Ja, kärlek eller ej så verkar entreprenören må bra!

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, Sven Lindwall/TT

SENASTE NYTT!