TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips avslöjande om relationen med Hampus: "Jag vill att ni ska veta..."

29 maj, 2018 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip är huvudlöst förälskad i sin pojkvän Hampus Jarlbo. Nu avslöjar hon hur deras kärlekssaga startade.
Annons

Sedan i höstas har Isabella Löwengrip, 27, i hemlighet dejtat Hampus Jarlbo, 28. För bara några veckor sedan öppnade de upp om sitt förhållande när de kom hand i hand till Unicef-galan.

– Jag är jättekär, sa Hampus till Expressen.

Isabella valde samtidigt att avslöja vad det var som gjorde att de berättade om sin relation först då.

”Jag har velat hålla honom borta från offentligheten så länge som möjligt. Men tillslut blev livet i skymundan mer krånglig än att faktiskt berätta hur det låg till. Hampus har träffat barnen och dom älskar honom. Han älskar dom”, skrev hon på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även om Hampus sedan fyra veckor tillbaka förekommit i Isabellas blogginlägg så är det först nu som hon väljer att berätta om hur de träffades. Det hela skedde under hösten 2017, några få månader efter att bloggerskans skilsmässa från maken Odd Spångberg blev offentlig. Isabella har tidigare hintat om att hon inte var helt kompatibel med att släppa in en ny kärlek i sitt liv, men i inlägget som publicerades på hennes blogg under måndagskvällen står det klart att hon inte hade mycket att sätta emot när hon mötte Hampus blick första gången.

Annons

“Vi träffades i en trappa och det var kärlek vid första ögonkastet”, skriver hon och fortsätter:

“Jag skulle iväg på en ganska stor middag och där uppe stod han och väntade in mig och min vän. Jag hade ingen aning om att han stod där eller visste vem han var innan. När vi sträckte fram handen för att hälsa var det precis som på film. Tiden frös till is för några sekunder och vi fastnade totalt i varandra. Det var något med hans blick som fångade in mig, skarp men snäll. Jag minns bara honom den kvällen”.

Det ska efter några timmar ha varit Hampus som fick den magiska känslan att uppstå igen, genom att säga en romantisk mening som Isabella fortfarande minns:

“När jag skulle gå (först av alla som vanligt), dök han upp vid trappan där vi hade hälsat några timmar tidigare och sa ”Om det är såhär starkt jag kan uppleva dig på bara en kväll så hoppas jag att vi får möjlighet att ses mer”, skriver Isabella.

Annons

Sedan dess har paret lärt känna varandra och varit på flera utlandsresor tillsammans. Hampus har med stor framgång även introducerats för Isabellas barn Gillis, 4, och Sally, 2. Men även om relationen nu är offentlig och paret verkar otroligt lyckliga tillsammans så avslutar Isabella Löwengrip sitt inlägg med att lägga locket på om förhållandets offentliga framtid.

“Jag kommer fortsätta hålla min kärlek till honom rätt så privat. Men jag vill att ni ska veta att han gör mig lycklig. Vi är två lika själar som har mötts”, skriver hon.

Efter att inlägget publicerades har läsarna skickat mängder av kärlek till Isabella.

“Åh va härligt och se er så kära och lyckliga”, skriver en person.

“Önskar er all lycka. Han verkar dessutom vara fantastisk med barnen också”, skriver en annan.

“Vad underbart. Alla förtjänar kärlek. Heja er!”, tycker en tredje.

FOTO: Ibl

Annons