LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Isabella Löwengrip visar upp familjelyckan: ”Mamma-hjärtat smälter”

22 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Paul Sundvik, Isabella Löwengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip bollar familjelivet med ett riktigt hektiskt jobbschema.
På bloggen delar hon med sig av en riktig familjelycka med dottern Sally.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Kronérs första möte med dottern: ”Det går inte att förklara”Brand logo
Lasse Kronérs första möte med dottern: ”Det går inte att förklara”

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 32, startade sin blogg redan som 14-åring och slog igenom med stormsteg. Läsarna strömmade snabbt in och Isabella blev en av de första och största att jobba med sociala medier. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och 2018 utsågs hon till Näringslivets mäktigaste kvinna av Veckans affärer.

Även på familjefronten går det bra för Isabella. 2013 gifte hon sig med Odd Spångberg och vid tiden för bröllopet låg deras första barn, Gillis, i magen. Bara några veckor senare föddes han och två år senare utökades familjen med dottern Sally. Efter fyra år som äkta makar valde Isabella och Odd att separera 2017 och två år senare gick skilsmässan igenom.

Annons

Sedan sommaren 2020 är Isabella tillsammans med fotografen Paul Sundvik, 54.

Isabella Löwengrip visar upp familjelyckan med dottern Sally

Isabella är en av få som började sin karriär som bloggerska, som fortfarande har kvar sin blogg och uppdaterar frekvent. Där får hennes följare en inblick i hennes liv och får följa med henne i vardagen.

Nyligen delade hon med sig av en riktig familjelycka med dottern Sally. Hon fyllde nämligen åtta år och Isabella passade på att se tillbaka på dagen för åtta år sedan, då dottern kom till världen.

"Förlossningen drog igång med att vattnet gick på natten 02.00 och Sally kom ut 06.30. Det som var så häftigt med Sallys förlossning var att jag hade kontroll. Min första förlossning så ”hängde jag på” vad barnmorskorna sa och jag ville helst ligga still för att allt annat kändes läskigt (jag födde Gillis liggandes på sidan). Men när det var dags för min andra förlossning så vågade jag ta för mig lite mer och tog inte lika mycket lustgas i slutet som med Gillis. Jag upplevde att jag fick sämre kontroll med för mycket lustgas.", skriver hon på bloggen om förlossningen.

Annons

Vidare kommer Isabella med en riktig kärleksförklaring till dottern och deras härliga mor- och dotterrelation.

"Sally fyller alltså åtta år idag och jag är så stolt över min dotter. Det finns en urkraft i hennes 140 cm långa kropp och det finns inget som stoppar henne. Hon är stark och skulle aldrig låta något köra över henne. Sally tar för sig och sprider glädje och man märker av hennes pigga energi direkt när hon är kommer in i ett rum. Det är alltid ett leende på läpparna. Jag är oerhört stolt över henne och tacksam över vår kommunikation. Den ska jag kämpa med att få behålla!"

När Hänt senare träffade Isabella och Paul på ELLE-galan kunde de berätta hur de firade Sallys födelsedag.

– Du gjorde tårta, säger Isabella och vänder sig till Paul.

– Ja! Min första tårta jag bakat. Den blev, ja du får väl betygsätta den. Jag var ganska nöjd ändå.

– Den var jättefin. Men hur fint är det inte att en bonuspappa gör en jordgubbstårta med mosad banan och en liten jordgubbskompott. Det är sånt som mamma-hjärtat smälter av, säger Isabella.

Så träffade Isabella Löwengrip kärleken Paul Sundvik

Annons

Sanningen är den att paret blev ihopmatchade av en vän och innan Paul hade fått chansen att träffa sin blivande kärlek Isabella hade han förutfattade meningar om influensern.

– Det var ju litegrann en slump att vi träffades. Det var ju din kompis Pingis som ringde och sa att hon hade en tjej till mig som jag var tvungen att träffa, har Paul tidigare berättat i femte säsongen av tv-programmet Tillsammans med Strömstedts.

Pingis hade pratat likadant till om båda två, till båda två.

– Jag tänkte att ”nej. Det kommer en tjej med en selfiestick och sådana där grejer”, fortsätter Paul.

Han erkänner även att han hade förutfattade meningar om Isabella, men att de ändrades ganska fort efter att de träffats och umgåtts en stund.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons