Isabella Löwengrip stoppas – beslutet om Elle-galan

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip kommer inte att gå på Elle-galan i år.
På sin blogg berättar hon om beslutet.
– Det här att gå igenom en depression och livsförändringar tär på en, skriver hon.

Isabella Löwengrip, 29, har haft några tunga månader bakom sig. I början av sommaren gick hon ut med beskedet att hon skulle lämna Sverige för att satsa på en karriär i New York.

Men det blev ingen flytt till USA. Istället var hennes bolag nära konkurs och hon tvingades sälja sitt lyxhus hemma i Sverige. Isabella Löwengrip fick även göra sig av med all den personal som hon haft i hemmet, så som stylist och personlig kock. På sin blogg har hon flera gånger skrivit om det fall hon upplevt, och hon har varit ärlig med att hennes psykiska och fysiska hälsa har påverkats av den turbulenta tiden.

”Min kropp har varit i en kris sedan september så det är inte konstigt att den säger ifrån. Det hade den gjort betydligt tidigare om det inte varit för min psykolog och läkarteam som varit med mig under allt som hänt och hela tiden haft en plan.”, skrev hon i ett inlägg på bloggen.

Separationen från Erik Selin

Motgångarna följde Isabella Löwengrip in i det nya året, och förra veckan gick hon ut med nyheten om att hon och pojkvännen Erik Selin, 52, valt att att avsluta relationen.

”Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vårt förhållande. Det är såklart ett tufft beslut, men jag är väldigt tacksam att vi har hittat en vänskap som kommer vara en hel livstid”, skrev hon på Instagram.

I ett nytt inlägg på bloggen skriver hon att hon just nu befinner sig i en depression och att det stundtals är svårt att bara komma upp ur sängen.

”Det här att gå igenom en depression och livsförändringar tär på en och ligger som en våt filt på allt. Ibland får man dock en andningslucka från ingenstans där man plötsligt får lust och då får man passa på” skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

”Elle-galan kommer jag dock att skippa på fredag. Jag mår för dåligt för det. Istället väntar Värmland. Raggsockor på fötterna, mera natur och en hög med böcker. Det kommer göra susen.”

FOTO: TT/Anna-Karin Nilsson, TT/Pontus Orre