isabella löwengrip

Isabella Löwengrip rasar mot Nyhetsmorgon efter händelsen

Isabella Löwengrip rasar mot Nyhetsmorgon efter händelsen

Isabella Löwengrip är aktuell med podden Fint, fult och pengar.
När Isabella gästade Nyhetsmorgon tillsammans med poddkollegan Anna Björklund var duon inte helt nöjda efteråt.
Nu riktar Isabella kritik mot programmet efter händelsen.
– Det kändes så tråkigt, säger Isabella till Hänt.
Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
0:51

Efter reklamen: Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

(0:51)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, startade sin blogg redan som 14-åring. Läsarna började snabbt att strömma in och Isabella blev därmed en av de första och även största att jobba med sociala medier.

Sedan dess har karriären tuffat på som på räls och hon är idag en mycket framgångsrik entreprenör som grundat flera bolag.

Isabella Löwengrips nya podd Fint, fult och pengar

Det nya Isabella har på gång i karriären är bland annat hennes nya podd Fint, fult och pengar som hon driver tillsammans med poddkollegan Anna Björklund. Duon diskuterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och näringsliv.

Isabella har även tidigare haft podden Isabella söker Sheila tillsammans med väninnan Sheila Arnell. När Hänt når Isabella om nya podden berättar hon om glädjen över hennes fullspäckade vår.

– Jag har ett bra fokus just nu, det känns så kul att våren startar så här. Just att få gå in i en annan roll där vi pratar om kultur och näringsliv. Det är superkul att prata om framgång. Men det känns skönt att göra något annat också, säger hon.

Isabella Löwengrips starka kritik mot Nyhetsmorgon

Isabella gästade nyligen Nyhetsmorgon tillsammans med poddkollegan Anna Björklund. Duon var där för att prata om sin nya podd som snart skulle släppa sitt första avsnitt.

Men efter intervjun delade Isabella ett inlägg på sin blogg där hon uttryckte sin besvikelse och en del irritation mot programmet.

”Idag gästade Anna och jag Nyhetsmorgon för att prata om vår podd som släpps imorgon ”Fint, fult och pengar”. Det gick bra men det hände en sak som gjorde mig irriterad. Eller kanske mest besviken..? Syftet med att gästa Nyhetsmorgon var att berätta om varför vi startar podden och vad den ska handla om. Men under intervjun blir det stort fokus på våra olikheter och programledarna drar upp en flera år gammal tweet som Anna skrev om mig, skrev Isabella och fortsatte:

Den var väl inte supersnäll men herregud man ändrar ju uppfattningar om människor. Framför allt om offentliga människor som man lär känna på riktigt.”

När Hänt når Isabella berättar hon mer om intervjun och varför hon blev besviken.

– Det som vi blir besvikna över är att programledarna plockar fram en tweet som Anna har skrivit som är flera år gammal och vill hellre prata om den istället för poddens innehåll och det kändes så tråkigt.

Entreprenören berättar även att de fick läsa frågorna innan och där stod det inget om tweeten – något som hon inte tyckte var schysst.

– Vi läste frågorna innan och då stod det inget om den tweeten, det tycker inte jag är schysst. Jag blev irriterad över att man ska försöka spela kvinnor emot varandra och det känns förlegat, säger hon.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4 TT

FRÅN FÖRSTASIDAN