Isabella Löwengrip om kärleken: ”Måste erkänna...”

Efter uppbrottet med Odd Spångberg har Isabella Löwengrip funnit sin ro. Nu erkänner hon hur hennes kärleksliv faktiskt ligger till.

Efter skilsmässan mellan Odd Spångberg, 28, och Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, har Isabella hunnit med både det ena och det andra. För ett tag sedan återförenades hon med sin expojkvän Nils, och under samma vecka tillbringade hon dagar hemma hos hockeylegenden Peter “Foppa” Forsberg, 44. På bloggen öppnar hon nu upp sig om sina tankar kring framtiden och hur hon ser på barnfrågan.

”Tanken slog mig idag om jag kommer vilja ha fler barn framöver.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag landade i att båda alternativen är välkomna. Jag kan absolut se mig själv träffa någon om några år som inte vill ha egna barn och det är fine för att jag har världens bästa redan. Men jag kan också tänka mig fler i framtiden, beroende på den jag träffar. Det är turen med att vara 26 år. Om tio år är det fortfarande i vanlig ålder om jag skulle vilja.”

Det går alltså ingen nöd på henne om att träffa någon ny, och hon avslöjar att hon trivs som det är nu, som singel.

”Men jag måste erkänna att jag älskar att vara en singel mom. Den friheten är fantastisk.”, skriver hon.

Men det är en hård ton i kommentarsfältet och det finns läsare som ifrågasätter hennes kärlek till att vara singel.

”Frihet att vara singel mom? I sunda äktenskap har man frihet förstår att ditt inte var ett sunt äktenskap däran ger varandra frihet. Skönt att du gick ifrån det.”, kommenterar en.

”Eller så skaffar man inte barn och gifter sig om man inte är säker? Min mamma var ensamstående och det var inte kul för henne eller för oss. Jag har lärt mig av hennes misstag och kommer aldrig att skaffa mig någon som hon hade eller skaffa barn bara för att. Jag är glad att alla vi är olika.”, kommenterar en annan.

Men nog finns det även följare som håller hennes rygg.

”Det är väl ingen som säger att det ultimata är att vara en familj? Du kanske tycker så, men många tänker inte på det sättet. Finns ju flera ascoola single moms som har valt att få barn utan man och då är man lika mycket familj som med två föräldrar.”, kommenterar en.

”Men hur kan man 2017 påstå att en mamma-pappa-barn (helst 2 barn, en pojke o en flicka) är DEN ULTIMATA FAMILJEN?!

Herregud.. hejja dej Bella!”, kommenterar en annan.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Isabella Löwengrips lycka med amerikanska tv-profilen

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip ersätter Odd: ”Kommer att underlätta”

Foto: IBL