Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrip och Hampus ses inte mer: ”Mardröm”

Isabella Löwengrip har gjort slut med pojkvännen Hampus Jarlbo avslöjar hon i sin blogg.

Isabella Löwengrip och pojkvännen Hampus Jarlbo ses inte mer. Nu skriver hon om sorgen och att hon tvingades berätta om det redan nu.

Isabella Löwengrip, 28, avslöjar att hon och pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, inte ses mer. Beskedet kommer bara några få veckor efter att paret varit på familjesemester i Dubai med hennes barn Gillis, 5, och Sally, 3.

“När livet känns komplett vänder det plötsligt och blir becksvart”, inleder Isabella Löwengrip ett inlägg på sin blogg och använder sig av rubriken “En levande mardröm”.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Paret träffades för ett drygt år sedan och höll sin relation hemligt under de första månaderna. Strax före midsommar gjorde de slut, men hittade snabbt tillbaka till varandra efter några veckor. De har inte bott tillsammans, och Isabella har flera gånger har påpekat det faktum att de har en öppen relation.

Den senaste tiden har Isabella Löwengrip allt mer delat med sig av sina starka känslor för Hampus, och i hennes text på bloggen framkommer det att den nya situationen sårar henne något enormt.

“Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu”, skriver hon.

Isabella och Hampus ses inte mer

“När jag vaknade imorse trodde jag allt var en mardröm men det var det inte”, skriver Isabella Löwengrip.

Även på Instagram har bloggerskan delat med sig av sorgen hon nu känner.

“När sorg slår dig så mycket hårdare än du någonsin trodde”, skriver hon.

Isabella Löwengrip var tidigare gift med Odd Spångberg. De två meddelade under våren 2017 att de skulle skilja sig, men hittills har inte skilsmässan vunnit laga kraft. Orsaken är att tingsrätten stoppade deras ansökan efter ingen ansökan om fullföljd skilsmässa kom in i tid.

Paret har efter det skickat in en ny ansökan och kommer tidigast i januari kunna fullfölja sin skilsmässa.

LÄS OCKSÅ: Isabella: Så mycket pengar tjänar jag på Hampus-bilden

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip avslöjar hemliga kärleken i Zürich

FOTO: Malin Bondeson, Ibl/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!