Isabella Löwengrip: Därför tog relationen med Erik Selin slut

Isabella Löwengrip och Erik Selin

Tidigare i år avslöjade Isabella Löwengrip att hon och Erik Selin valt att gå skilda vägar.
Nu berättar bloggerskan hur deras relation ser ut idag.

Det var i somras som det avslöjades att fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, var Isabella Löwengrips, 29, nya kärlek. Paret syntes ihop vid flera tillfällen men till en början var de förtegna om sin relation. I november valde Isabella att bekräfta förhållandet med Erik.

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är, sa hon till Expressen då.

Därefter började Erik Selin dyka upp allt mer på Isabellas blogg och sociala medier-konton. Men kärlekssagan blev kortvarig och i januari avslöjade Isabella Löwengrip att hon återigen är singel.

”Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”, skrev hon på sin blogg för ett par veckor sedan.

Har flyttat in hos ex-maken Odd

Innan relationen med Erik var Isabella gift med Odd Spångberg, 31, som hon har barnen Gillis, 6, och Sally, 4, tillsammans med. I veckan avslöjade Isabella att hon kommer bo tillsammans med ex-maken ett par dagar efter en händelse som gjort att hon känner sig otrygg i sitt eget hem.

”Som ni vet sover jag hos Odd några dagar. Det är fint att vi har den relationen att det fungerar”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg i helgen.

Under söndagen har Isabella Löwengrip haft en frågestund på Instagram. En av hennes följare undrar då ifall hon och Odd är ett par, varpå bloggerskan svarar:

”Nej jag är singel. Odd och jag är nära vänner. Han är en underbar pappa”.

Så är relationen med Erik Selin

Under hösten och vintern har Isabella kämpat med att få sina företag på fötter efter att ha varit nära på att gå i konkurs. Den ekonomiska krisen pågick samtidigt som Isabella Löwengrip var tillsammans med fastighetsmiljardären Erik, vilket har fått en av hennes följare att fråga:

”Varför hjälpte inte Erik sig med ditt företag, erbjöd han sig?”.

Nu väljer Isabella att besvara frågan och ger samtidigt ett nytt besked om hur hennes relation med Erik Selin ser ut idag.

”Erik är den snällaste människa jag någonsin har träffat. Men jag sa till honom direkt att jag inte ville ha någon hjälp”, skriver Isabella och fortsätter sedan:

”Men hans råd och tankar har betytt mycket för mig – och gör det än idag. Vi pratar varje dag”.

I ännu en Instagram story avslöjar Isabella Löwengrip varför relationen tog slut.

”Det är omöjligt att ha ett förhållande när man inte mår bra. Jag behöver tid att hitta mig själv”.

FOTO: Sven Lindwall/TT, Anna-Karin Nilsson/TT

SENASTE NYTT!