TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella: Då bestämde jag mig för att lämna Odd

01 jan, 2018 
Malin Ljung
Mitt under paradissemestern med familjen bestämde sig Isabella för att en skilsmässa var ett måste. Nu berättar hon om ögonblicket som fick henne att ta det drastiska beslutet.
Annons

Det var för ungefär ett år sedan som det började spekuleras i att Isabella Löwengrip och Odd Spångberg var på väg mot en skilsmässa. Ingen av dem ville bekräfta det, förrän i maj då de i ett gemensamt uttalande bekräftade att de skulle gå skilda vägar.

Isabella har hittills varit väldigt sparsam med detaljerna om skilsmässan, eller framför allt varför paret valde att splittra på sig. Men på sin blogg avslöjar hon nu att det var hon som tog beslutet under en gemensam familjesemester i Thailand i februari.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det blev så tydligt. Känslan kom till mig som en blixt . O var iväg på massage. Barnen plaskade i barnpoolen och jag satt på kanten och dinglade med ena benet i det svala vattnet och sneglade på deras glada lek samtidigt som jag lät solstrålarna möta mitt ansikte. Då kom den, känslan att det var dags. Att jag faktiskt skulle våga lämna den relation jag levt så många år i. Jag var redo nu efter månader av tvivel och frustration”, skriver Isabella och fortsätter:

Annons

“Sedan tänkte jag på att jag skulle få ha barnen på halvtid och nästa gång jag kisade med ögonen mot solen rann det en tår under solglasögonen. Men jag visste att det var bestämt”.

Isabella Löwengrip tror att de båda hade på känn att semestern var deras sista. Hur hon på kvällarna bokade in telefonmöten, och hur vardagen var som ett minfält av onödiga bråk.

“Den hårda långa kampen för att göra allt bra igen hade gått från att vara helhjärtade försök till en spelad fasad av en relation. Jag grät för att jag inte orkade låtsas mer, för att jag önskade att jag kunde trolla så att allt blev bra och för att jag bara ville våra barn väl och det beslutet jag nu stod inför skulle påverka dom för alltid”, skriver hon.

Sedan skilsmässan i maj har hon haft strategin att fylla sin vardag med jobb, vilket inte varit jättesvårt med tanke på hur hennes företag expanderar. Men det har också varit ett sätt att fly från känslorna, känslor som nu kommit ikapp.

Annons

“I slutet mot året började det bubbla under locket och jag blev ledsen, rejält. December månad blev en tung månad. Jag går in i nya året från en ganska nedstämd plats mentalt, jag vet att jag kan bita ihop och gasa nya året med full energi och känna att allt är på topp. Men jag väljer att stanna lite i mina känslor. Det är läskigt och det gör ont. Livet är betydligt lättare när man stänger av”, skriver Isabella.

FOTO: Ibl, Malin Bondeson

Annons