TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter romansryktet – fansens påstående om Isabella Löwengrips resesällskap

28 dec, 2017 
Just nu befinner sig Isabella Löwengrip på semester på paradisön Maldiverna, och fansen misstänker att hon är där tillsammans med sin nya kärlek.
Annons

Efter skilsmässan med Odd Spångberg, 28, tidigare i år har Isabella Löwengrip, 27, varit noga med att berätta för sina bloggläsare och följare att hon vill prioritera sin egentid.

”Visst kan jag dejta lite, det är trevligt att bli uppvaktad men det stannar där. Jag vill vara med mina barn, jag vill jobba och bygga ett miljardbolag inom de närmsta fem åren, sedan vill jag ha mycket egen tid”skrev hon i ett ärlig inlägg på bloggen i somras.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att hon vill ha sin egentid har det sen en tid tillbaka spekulerats i att Isabella ska ha träffat en ny kille. Där emot är det inget som hon varken berättat eller bekräftat för någon.

Just nu befinner hon sig på Maldiverna på semester, och efter att hon lagt ut en bild på hennes ben över ett par mansben redan på flygplatsen är hennes läsare relativt eniga om att hon inte befinner sig på semester ensam. Bland kommentarerna spekuleras det nu om att hon är där med Hampus, 27.

Annons

”Är såååå nyfiken på vem du åker med!!! Kanske lite livs kärleken men en liten dejt? Eller liten kärlek?”, skriver en följare, var på en annan svarar ”Hon reser med en kille som heter Hampus. Dom reste tillsammans tidigare i år också. Han kommer från Lund, därför hon varit där nere så mycket i år”.

En annan frågar om hon är där med Hampus, och återigen är det någon som svarar att det stämmer.

Om det faktiskt är någon Hampus med på resan, eller någon kille överhuvudtaget, får vi helt enkelt vänta med att se.

Foto: IBL, Instagram

Annons