LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Isabella Löwengrip avslöjar husdrömmarna med Paul – vill köpa hus utomlands

27 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har nyligen blivit sambos sedan Paul flyttade in i Isabellas lyxvilla på Lidingö. Nu avslöjar Isabella deras nästa dröm – att köpa hus utomlands.
– Det har verkligen varit aktivt letande i tre år, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheternaBrand logo
Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheterna

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 31, började blogga redan när hon var 14 år. Läsarna strömmade snabbt in och Isabella blev därmed en av de första och även största att börja jobba med sociala medier.

Isabella vad tidigare gift med Odd Spångberg, som hon idag har två barn tillsammans med, Gillis och Sally. 2017 valde de att gå skilda vägar. Sommaren 2020 fann Isabella kärleken på nytt i fotografen Paul Sundvik.

Isabella Löwengrips kärlekslycka – förlovningen med Paul Sundvik

Sedan Isabella och Paul föll för varandra den där sommaren har mycket hänt. För snart två månader sedan gick Paul ned på knä och friade till Isabella, och nu är de förlovade.

– Jag har gått och hoppats på det väldigt länge, och så visste jag att det fanns en ring som antagligen var klar eller påväg att bli klar. Men man kan nog aldrig förbereda sig exakt på hur det känns när det väl händer, säger Isabella till Hänt.

Paul har även sålt sitt hus på Lidingö – som såldes föra hisnande 20 500 000 kronor – och flyttat in hos Isabella i hennes stora villa, även den belägen på Lidingö.

Annons

Isabella Löwengrip avslöjar planerna: ”Flytta runt...”

Men Isabella och Pauls planer inte slutar där. När Hänt pratar med Isabella avslöjar hon att de är på jakt efter ett hus utomlands.

– Sedan drömmer jag ju om att hitta ett andra boende någonstans. Om det är i Italien eller i något annat land i Europa, vi har letat i tre år utan att hitta liksom ”drömmen”, berättar hon och fortsätter:

– Det började med att vi ville bygga hus. Men vi landade i att vi kanske inte kommer att vara där mer än fyra-fem veckor per år, och då känns det lite meningslöst. Så har vi pratat om vi ska vara i Schweiz, eller i Italien – och om vi i så fall ska vara vid kusten eller vid Comosjön. Vi har liksom alla alternativ öppna.

Det är minst sagt många kort på borden. Isabella berättar att hon alltid har dragits till bergiga områden, men att de också har funderat över att skaffa en stor husbåt.

– Vi har pratat om man skulle köpa en katamaran och flytta den till olika länder… Som sagt, det har verkligen varit aktivt letande i tre år. Vi håller tummarna att vi springer på något snart, säger hon avslutningsvis.

Foto: TV4 och Karin Törnblom/TT

Annons