Isabel Adrian om livet innan Steve Angello – trodde hon skulle bli ensam

Isabel Adrian & Steve Angello

Isabel Adrian och Steve Angello är ett av Sveriges kändaste par.
Nu berättar Isabel om chocken efter insikten om relationen, och hur hon innan Steve trodde att hon aldrig skulle träffa någon.

Isabel Adrian, 44, blev ett välkänt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i det populära realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Sedan dess har hon gjort en rad med olika grejer och är även känd för sin relation med den svenska dj:n Steve Angello, 38, som hon har barnen Monday-Lily, 11, och Winter-Rose, 9, med.

Isabel Adrians starka insikt om relationen med Steve Angello: ”Helt sjukt”

Det var på en invigning av en Hugo Boss-butik i Stockholm som Isabel och Steve träffades för första gången. Sedan dess har det varit dem och under årens gång har det hänt en hel del för paret.

År 2013 tog de bland annat det stora steget att bli äkta makar och i en intervju med Expressen har Isabel tidigare avslöjat att Steve friade till henne endast en dag efter att deras andra dotter Winter Rose kom till världen.

Marias barnbesked med 21 år yngre pojkvännen Kristoffer

Men lever man i en lång relation där det händer mycket är det lätt att tiden går utan att man knappt reflekterar över det. I podcasten Vuxensnack med Smail får Isabel sig nu en chock när hon inser hur länge de faktiskt har varit tillsammans.

– Jag har ju varit tillsammans med min man i 15 år. Shit vad sjukt. Hur sjukt?! Fattar du? I Hollywood-liv är ju vi 300 år där, säger hon efter insikten.

Sedan ungefär fem år tillbaka bor familjen i Stockholm, men under första åren av relationen var deras hem i Los Angeles i USA.

Isabel Adrians oro för kärlekslivet

Men att Isabel en dag skulle kunna säga att hon varit tillsammans med en och samma man i över 15 år trodde hon aldrig skulle hända. I samma podcast berättar hon nämligen att hon till en början trodde att hon skulle vara singel för resten av livet.

– Jag trodde nog att jag skulle vara singel hela mitt liv. Jag var helt övertygad om att jag inte skulle hitta någon som fattar mig, och jag hittade heller ingen som jag tyckte om. Det finns så mycket idioter där ute, du vet i massorna. Det är bara män överallt, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Nya skräckbilden på Jesper Parnevik efter tuffa hälsokampen

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg och Simon Sköld säljer lyxlägenheten – se bilderna

SENASTE NYTT!