LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-profilens ord efter upptäckten med Bianca Ingrosso: ”Det räcker nu”

13 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Isabel Adrian och Bianca Ingrosso
För sex år sedan flyttade Isabel Adrian och familjen tillbaka hem till Sverige efter flera år i USA.
Nu berättar hon om sina tankar och känslor kring att vara granne med självaste Bianca Ingrosso.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”Brand logo
Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”

Isabel Adrian, 46, och Steve Angello, 40, är ett av Sveriges mest kända par. Isabel fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3 och Steve är världskänd för sin dj-karriär och som en av medlemmarna i Swedish house mafia.

De träffades på en butiksinvigning i Stockholm 2006 och sedan dess har de varit ett par. Våren 2013 ringde bröllopsklockorna och de har även blivit föräldrar till döttrarna Monday-Lily och Winter-Rose.

Under många år var familjen bosatta i USA men tre år efter bröllopet valde de att flytta hem till Sverige igen, eftersom Steve ansåg att kan likväl kunde producera musik härifrån. Familjen är nu bosatta i en lyxig våning på Östermalm i Stockholms innerstad.

Annons

Isabel Adrian efter upptäckten med Bianca Ingrosso

Men Isabel och Steve är inte de enda kändisarna som bor i trapphuset. Familjen fick nyligen sällskap av ett annat känt ansikte på adressen, det är nämligen i samma hus som Bianca Ingrosso köpte en våning för snart tre år sedan.

I en intervju med Expressen berättar Isabel om att hon redan sprungit in i sin granne, eller åtminstone i hennes mamma.

– Jag kom hem från gymmet en morgon, då var det dock Pernilla, med ett flyttlass och hela kamerateamet. Jag fick göra ett snabbt inhopp där och hjälpa henne med hissen, ”Byggare-Bella”, och så fick jag komma in och titta lite och så, säger Isabel till tidningen.

Isabel fortsätter berätta att hon nästan ser Bianca som familj. Bianca är som bekant kusin med Sebastian Ingrosso, även han en del av Swedish house mafia-trion och en mycket god vän till Steve och familjen.

– Bianca, jag skulle inte säga att vi är familj men Ingrossos... Steve och Sebastian de har ju känt varandra sedan de var barn och jobbar ihop. Det är lite stor-familj. Det är jättekul att hon bor här, bara; det räcker nu tycker jag, säger hon och skrattar.

Isabel Adrians relation med Bianca Ingrosso – långa vänskapen

Det är alltså inte första gången som Bianca och Isabel springer in i varandra. De dansade nämligen i samma säsong av Let's dance 2016, där Bianca tog hem andraplatsen.

– Hon och jag gjorde Let's dance tillsammans också, så jag har ju känt henne sedan hon var en ungdom. Jag älskar den familjen, jag är glad för det, säger Isabel till Expressen.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons