Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabel Adrian om förmögenheten: Så mycket pengar har de

Isabel Adrian och Steve Angello

Isabel Adrian har en lyckad karriär och hennes man, Steve Angello, drar in stora summor som DJ. Nu berättar Isabel Adrian sanningen om parets ekonomi.

Tv-profilen Isabel Adrian, 40, har blivit känd genom realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3 som hon deltagit i under många säsonger.

2006 träffade hon sin blivande make, dj:n Steve Angello, 35.  De har under många år bott i Hollywood. Nu har de dock lämnat USA och bor i en  300 kvadratmeter stor våning i tre plan vid Slussen i Stockholm. De funderar dock på att flytta och lyxlägenheten ligger ute till försäljning.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I Viafrees program Svenska Hollywood-fruar – i fokus berättar Isabel Adrian om sin och Steve Angellos ekonomi – och det ser bra ut.

– Jag kan leva på min tv-karriär till 100 procent. Men jag har ju gjort en business runt omkring det. Det är klart att det är svårt att leva på två jobb eller tre jobb per år. Det beror ju på vad man gör. Nu är det så att jag får väldigt bra betalt då så jag kan leva gott, säger Isabel Adrian i programmet.

Hon har ett eget produktionsbolag där hon arbetar med sitt material. Men, påpekar Isabel Adrian, hon har också en man som tjänar en del pengar.

– Lite mindre än mig, säger hon.

I TV3-intervjun får hon frågan om hon och Steve Angello är “snuskigt rika”?

– Ja det är vi, säger Isabel Adrian.

Hon och Steve Angello har varit gifta i fem år. Den senaste tiden har de förföljts av spekulationer om att de ska skilja sig. I programmet avslöjar hon sanningen bakom ryktet.

– Vi ska inte skiljas. Och jag är inte gravid heller, säger Isabel Adrian.

Den nya säsongen av programmet är nu i full gång med Maria Montazami, Sofie Prydz, Elena Belle och Anna Anka.

Du kan se Svenska Hollywood-fruar – i fokus här.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässoryktet – Isabel Adrian om kriserna med Steve Angello

LÄS OCKSÅ: Fynda höstens ryggsäck – designerväskor till reducerat pris

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!