LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Irmas Lehtosalos okända dotter Mirka bryter tystnaden: ”Berörde”

28 feb, 2023 
Mirka Markoolios syster
Mirka Lehtosalo är dotter till Irma och syster till Markoolio.
Efter att levt sitt liv utanför rampljuset i alla år bryter hon nu för första gången tystnaden om sin mammas plötsliga framgångar i offentligheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”Brand logo
Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, har under vintern haft stora framgångar med TV4-programmet Marko & Irma. Där fick tittarna följa mamman och sonen när de byggde hus på Ingarö.

Irma kom snabbt att bli en populär tv-personlighet enligt tittarna och har i skrivande stund fått hela 225 000 följare på Instagram. Inte nog med tv-succén så har Irma nu även släppt en låt. Det är tillsammans med Markoolio som Irma givit ut singeln Vatten & eld.

Markoolio om relationen till sin syster och bror

Markoolio är däremot inte Irmas enda barn. Artisten har nämligen två syskon, brodern Mikko, 39, och systern Mirka, 43. Dessa lever tillskillnad från Marko helt privat men har under säsongen synts till i programmet.

Annons

Markoolio begav sig nämligen iväg och träffade sin lillebror under ett av avsnitten. Han berättade då även hur relationen mellan syskonen egentligen ser ut.

– Min bror och även min syster betyder mycket för mig. Jag har ju vuxit upp för de, sen har vi ju tjafsat och bråkat som alla syskon gör. Men för mig är det min familj som jag har vuxit upp med, det är vi fyra så alla de betyder väldigt mycket för mig, sa han i programmet och fortsatte:

– Jag var extremt beskyddande mot mina syskon. Det är ju ganska stor ålderskillnad mellan oss. Så om det väl brakade loss hemma en helg så försökte jag absolut få mina syskon bakom mig och ifrån vad som skedde så de inte skulle se så mycket och så där.

Dottern Mirkas första ord om mamma Irmas framgångar

I det sista avsnittet av Marko & Irma dyker även Mirka upp. Det är tillsammans med sin familj som Mirka besöker Irma för att få se huset.

– Jag är lite avundsjuk på mammas hus, säger Mirka i programmet.

Hon bryter även tystnaden om sin mammas nya låt.

– Mycket fin text, det berörde lite i hjärtat faktiskt. Det gjorde det, säger Mirka.

FOTO: TV4/TT

Annons