LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds natt med Let’s dance-profilen – videon avslöjar relationen

21 jun, 2022 
Hanna Hedlund
Nyheten om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa kom i anslutning med Hannas medverkan i Let's dance.
Nu, ett år efter beskedet, visar Hanna upp bilder på ett intimt möte med en manlig profil ifrån inspelningen.
Läs allt här!
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

I juni förra året kom nyheten om Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarcks, 49, separation. Det hela kom som en chock för svenska folket, då det folkkära paret varit tillsammans i mer än 20 år.

Hanna och Martins gemensamma meddelade om beslutet kom i anslutning med Hannas medverkan i det populära underhållningsprogrammet Let's dance 2021.

Nu, ett år efter skilsmässobeskedet, återförenas Hanna med en känd profil från dansprogrammet. Läs allt här!

Det står i Hannas och Martins skilsmässoansökan – detaljerna om uppbrottet

Det är sedan tidigare känt att paret tog ett gemensamt beslut att skiljas efter att ha levt isär under ett halvårs tid. Detta framgår också i de offentliga skilsmässohandlingarna som Hänt nyligen har tagit del av.

Annons

I ansökan står det nämligen att Hanna och Martin har begärt en gemensam skilsmässa. Ansökan kom in i mitten av april 2022, alltså drygt 10 månader efter att paret meddelat att de valt att gå skilda vägar.

I handlingen framgår det också att ”Skilsmässan ska föregås av betänketid”, något som är obligatoriskt om man har barn under 18 år, vilket ex-paret har.

Betänketiden skall vara minst ett halvår, vilket i praktiken innebär att Hanna och Martin blir singlar ”på riktigt” tidigast i mitten på oktober. Alltså två år efter att de separerade.

Någon mer bakgrund till skilsmässan har vi ännu inte fått, men de båda är på god fot med varandra och sätter deras tre gemensamma barn; Ida, 18, Love, 15, och Saga, 10, i första rummet.

Let's dance-profilens och Hanna Hedlunds intima bild – efter skilsmässan

Hanna berättade nyligen i den egna podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan om en vild natt där det vankades fest med flera Let's dance-profiler.

Annons

– Vi dansade i flera flera timmar och sen var det så här ”Nu ska vi vidare”. Då skulle vi till Backdoor, en gayklubb som ligger vid Globen. Jag och Lina satt i taxin hem 04:17. Solen går upp en ljuv sommarkväll, säger Hanna i avsnittet.

Men det räckte tydligen inte med en sen kväll ihop, nu visar Hanna upp Let's dance-profilen i ett inlägg på Instagram story, när de gör sällskap hem tillsammans en sommarmorgon, efter en natts hårt jobb.

I inlägget berättar Hanna att hon och de två vännerna Alexandra Rapaport, 50, och Bathina Philipspon, 43, är på väg hem till Bathina omkring 05-tiden efter en nattinspelning i förra veckan.

– Vi har fått med oss lite lammkött också, säger hon sedan och riktar kameran mot proffsdansaren Hugo Gustafsson, 24, som spelar med och skämtar på sin egen bekostnad.

– En liten gigolo, säger han skämtsamt och viftar glatt med armarna.

Huruvida Hugo var med på inspelningen eller inte vet vi inte. Vi har heller ingen aning om han gjorde tjejerna sällskap med hem till Bathina eller om de bara var två skepp som möttes i natten.

Annons

Det är hursomhelst roligt att de fortfarande har kontakt – det verkar vara många fina bekantskaper som växer fram bland programmets medverkande!

Se bilderna från Hannas Instagram story här:

Hanna Hedlund visar jobbgänget som arbetade natt. De ser ut att ha haft roligt!
Hanna Hedlund visar upp gänget som arbetade natt. De ser ut att ha haft roligt på jobbet i alla fall!
Hanna, Bathina och Alexandra tog sällskap hem efter en nattinspelning.
Hanna, Bathina och Alexandra tog sällskap hem efter en nattinspelning.
Annons
Här visar Hanna upp hur Let's dance-Hugo gör henne och vännerna sällskap på vägen hem.
Här visar Hanna upp hur Let's dance-Hugo gör henne och vännerna sällskap på vägen hem en tidig morgon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

Annons