Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Inget bröllop för Frank Andersson – Gabrielle har en ny man

29 maj, 2018 
AvOla Brising
Frank Andersson är singel igen sedan relationen med Gabrielle Söderberg tagit slut.
För bara några månader sedan snackade de vigsel. Nu har Gabrielle Söderberg träffat en ny karl och raderat bilderna på Frank Andersson från Instagram.
Annons

Förra sommaren mötte före detta brottaren Frank Andersson, 61, kärleken i Gabrielle Söderberg, 35. De träffades via gemensamma vänner. Kort därefter förlovade de sig på restaurang Park Hermina i Kalmar. På Instagram publicerade Frank en bild av fästmöns ring och skrev ”Gabrielle jag älskar dig”.

Då Hänt träffade paret på ett modemingel på italienska ambassaden i Stockholm i början av året berättade Frank att det gick framåt med bröllopsplanerna:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har inte bestämt exakt datum än, men det blir någon gång i sommar! sa han och log mot Gabrielle.

Trots kärlekslyckan tvivlade vissa på relationen. Kanske för att Frank så sent som i februari 2017 skilde sig från exhustrun Jeanette Andersson Bouvin, 33, som han har sönerna Winston, 5, och Mileon, 4, med efter fem års äktenskap.

Liksom Frank gick även Jeanette vidare rekordsnabbt. Knappt hann de gå ut med skilsmässan innan hon blev tillsammans med krögaren Jimmy Nygren, 42. Sedan dess har Jeanette och Jimmy dottern Java, 3 månader, och i sommar planerar även de att gifta sig.

Annons

Men nu visar det sig att olyckskorparna hade rätt i sitt kraxande om Frank och Gabrielle. De har separerat och brutit förlovningen. Orsaken till detta är än så länge oklar, men det verkar som att Gabrielle är förbannad på sin före detta fästman. Hon har nämligen tagit bort nästan alla bilder av dem ihop och bilderna av Frank från sin Instagram. Själv följer däremot han fortfarande henne.

Och inte nog med det. Gabrielle har dessutom redan hunnit skaffa sig en ny pojkvän. Han heter Tony Sörensen och är affärsman inom läkemedelsbranschen På Instagram har Gabrielle lagt ut en video av hur han sitter bakom ratten i sin bil och är på väg till henne. I videon säger Tony:

– Tjena! Det är en vacker dag och jag är på väg till Stockholm. Jag ska ha en anställningsintervju med min framtida sekreterare… och möjligen fru. Vi får se. Gabrielle heter hon i alla fall.

FOTO: IBL

Annons