Inför programmet – Tommy Nilssons stöd till vännen

Nya säsongen av ”Så mycket bättre” är snart här. Artisten, tillika en av förra årets deltagare, Tommy Nilsson har inför den stundande premiären stora förväntningar på sin nära vän och kollega Uno Svenningsson.

Förra året såg vi Tommy Nilsson, 57, i TV4:s succé-program ”Så mycket bättre”, där han levererade hits efter hits med sina nytolkningar av låtar tidigare framförda av Lisa Ekdahl, 46, Danny Saucedo, 31, Magnus Carlson, 49, Little Jinder, 29, och Jill Johnson, 44. Men den här gången är det musikkollegan ,”Under ytan”-artisten, Uno Svenningssons, 58, tur att visa upp sin musikaliska förmåga på bästa sändningstid.

Uno Svenningsson.

När Hänt träffar Tommy Nilsson, 57, berättar han om sina förväntningar på nya säsongen och att det kommer bli en del tv-tittande för honom framöver:

– Jag ska absolut kolla på programmet. Min kompis Uno är ju med i år, säger han och fortsätter:

– Jag hoppas att han gör någonting bra av låtarna och så.

Tommy känner dock inte att råd och tips är på plats för sin goda vän.

– Nej för fan, det behöver inte han, skrattar Tommy.

Den svenska musikstjärnan hoppas att vännen Uno Svenningsson levererar i årets upplaga.

Den svenska stjärnan avslutade nyligen sin sommarturné med ”Diggiloo”-gänget, något han ägnat sig åt helhjärtat de senaste månaderna.

– Det har varit skitkul, verkligen, säger han.

Familjen i form av sambon Linda Olsson, 37, och sonen Tim 5, har även de följt med pappa Tommy under turnén, men har inte haft några som helst problem att hänga med.

– Nej, det har inte alls varit jobbigt. Det är så familjärt för alla har ju med sina familjer. Det är verkligen väldigt välkomnande för alla och så mysigt, säger Linda och får medhåll av sambon Tommy

På frågan var i landet det varit absolut roligast att uppträda på under turnén blir det ett självklart svar från den svenska artiststjärnan:

– Det är klart att det är kul att spela på hemmaplan!, avslutar han med ett leende på läpparna.

Huruvida polaren Uno lever upp till Tommys förväntningar återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Tommy Nilssons nya bröllopsbesked med 19 år yngre Linda

LÄS OCKSÅ: Tommy Nilsson klar för ”Så mycket bättre”

Foto: IBL