LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Influencerns avslöjande om mötet med Caroline Kejbert: ”Hon är…”

22 sep, 2022 
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert blev känd för det svenska folket då hon medverkade i Bonde söker fru.
Nu uttalar sig en viss influencer om bonde-profilen efter att ha stött på henne under ett event.
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Året var 2017 när Joacim Rickling, 30, sökte kärleken i TV4:s Bonde söker fru. En av kvinnorna som skickade in ett brev var Caroline Kejbert, 32, och tur var väl det.

Idag lever nämligen Joacim och Caroline tillsammans på Tuna gård och har dessutom två barn tillsammans. Wilda föddes 2019 och parets andra dotter Molly som föddes tidigare i år.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev hon på Instagram när Molly var född.

Därför förlovar sig inte Caroline och Joacim

Någon förlovning har det däremot inte blivit. Caroline har tidigare berättat för Hänt om sina tankar gällande ämnet.

Annons

– Det har hänt så sjukt mycket i vårt liv på de här fem åren. Då tänkte vi att vi sparar den biten så vi har någonting mer stort att se fram emot, sade Caroline Kejbert till Hänt då.

Sedan Caroline klev in i TV4-programmet har hennes följarskara växt på sociala medier. Idag har hon över 130 tusen personer som följer henne dagligen och vid sidan av sitt arbete med butiken Kejbert Concept arbetar hon som influencer.

Influencerns ord om Caroline Kejbert

Nyligen närvarade Caroline på ett event där även influencern Ellinor Löfgren, 26, var på plats. Ellinor driver podcasten Inga beige morsor tillsammans med Wahlgens värld-profilen Melina Criborn, 32. I ett nytt avsnitt av podcasten berättar Ellinor om mötet med Bonde söker fru-profilen.

– Vi var ett väldigt litet gäng, jag tror vi var fem, sex personer bara. Då spa:ade vi, fick ansiktsbehandling, jag la ifrån mig telefonen, satt och snackade skit. De jag kände sedan innan var Sanne, Lisa Abefelt, Bisse och that's it, säger Ellinor i podcasten och fortsätter:

– De, Victoria Törnegren och Caroline Kejbert. Du vet som var med i Bonde söker fru. Vet du hur rolig hon är? Hon är typ en av de roligaste människorna jag har träffat.

FOTO: TV4

Annons