TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ilskan efter Isabellas ord om skilsmässan: "Osmakligt"

14 jun, 2017 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip öppnade upp om sina känslor kring skilsmässan. Nu rasar hennes läsare i kommentarsfältet mot orden.
Annons

Tidigare i veckan öppnade Isabella Löwengrip, 26, upp om den tuffa tiden innan skilsmässan med maken Odd Spångberg, 28, blev ett faktum. Det var på dagen exakt en månad efter att de bröt upp som hon lättade sitt hjärta:

“Det svåraste i en separation är faktiskt tiden innan man precis bestämmer sig. När beslutet väl är taget är det något rejält som lättar och det blir enklare att andas igen”, skrev Isabella i bloggen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon delade även med sig av hur hon försöker se på det tuffa hon går igenom:

“Jag visualiserar att jag befinner mig en tsunami och det är bara att andas djupt och stå stadigt. Snart blir det bra, livet måste bara lägga sig lite och jag är ödmjuk inför att det tar tid”.

Men just metaforen att hon befinner sig i en tsunami har upprört många av Isabellas följare och nu rasar de mot hennes formulering i kommentarsfältet.

“Jag själv överlevde tsunamin men min pappa och lillebror gjorde inte det. Kanske skulle det hjälpt om dom hade stått stadigt och andats djupt….”, skriver en läsare.

Annons

“Väldigt osmakligt att jämföra med en tsunami“, kommenterar en annan.

“Extremt dålig liknelse. Särskilt med tanke på att hon tycker att ”ett djupt andetag” är en smart idé”, skriver en tredje.

Isabellas metafor om känslostormen gick inte hem hos alla läsare.

Samtidigt finns det de som försvarar Isabella Löwengrips ord:

“En förstår precis vad hon menar, tsunami av känslor, tsunami av sorg… metafor gott folk”, skriver en person.

“Bara för att man ”drabbats” av tsunamin så äger man ingen rättighet till ordet eller som i detta fallet LIKNELSEN. Det var en metafor. Snälla”, skriver en annan.

Isabella Löwengrip har själv inte svarat på någon kommentar till blogginlägget.

FOTO: Ibl, Malin Bondeson

Annons