LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ilskan mot Farmen-Alex efter kärlekssveket: "Ville bara spy"

15 feb, 2017 
Lina Arvidsson
Alexander Vörös flirtande med Syliane Duval börjar gå övriga Farmen-deltagare på nerverna. Dessutom oroa sig vissa av deltagarna för konsekvenserna: "Det är risk att det tar en ände med förskräckelse."
Annons

Under Alexander Vörös, 33, storbonde-vecka på Farmen har han mest lagt energi på att flirta med Syliane Duval, 29. Bland annat tjatar han om hennes uppmärksamhet och vill ha pussar och kramar, något som får Syliane att sätta ned foten under TV4-inspelningen.

Nu har även övriga Farmen-deltagare tröttnat på kärleksuppvaktningen och kritiserar Alexanders beteende. Bland annat efter att han bett Syliane att få flytta in till stora huset från storbondestugan.

– Alexander har ett väldigt mjukt och fint sätt när han vill och kom med sin bästa, honungslena röst och frågade om han fick flytta tillbaka till Syliane. Lite pinsamt kanske det var, säger Niklas Ravnestam, 44.

Alexander Vörös lägger sitt krut på att flirta med Syliane.
Alexander Vörös lägger sitt krut på att flirta med Syliane.

 

Maria Settergren, 31, är desto hårdare i sin kritik.

– Känslan när Alexander frågade Syliane om han fick flytta in i huset… usch! Man ville bara spy! Det var så fejk!, säger Maria och fortsätter.

Annons

– Jag bara satt och skämdes. Det var fruktansvärt pinsamt!

Niklas Ravnestam och Maria Settergren gillar inte att bli vittnen till flirtandet.
Niklas Ravnestam och Maria Settergren gillar inte att bli vittnen till flirtandet.

 

Nu börjar också flera av deltagarna oroa sig för Syliane Duval, och de hänvisar till att Alex redan haft en kärleksaffär under inspelningen – med Linnea Landström, 20.

– Jag tror att Syliane är väldigt förtjust i Alexander. Men det här är också Alexanders andra kärleksaffär på det här äventyret. Så hur seriöst det är från hans sida är svårt att säga, men det är säkert seriöst från Sylianes sida. Risken finns att det kommer ta en ände med förskräckelse, säger Inger Bermlid, 50.

Maria Settergren håller med.

– Jag tror att Syliane kommer att få sitt hjärta väldigt, väldigt krossat. Han hade ju en tjej för ett par veckor sedan och då var de Farmen-paret år 2017. Men sen så åkte hon ju ut. Sen kom Syliane. Det får man ge Alex – han ligger i i alla fall, säger Maria Settergren.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons