TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

I maj blir Edward Blom äntligen pappa: "Våra mammor stickar barnkläder för fullt!"

20 mar, 2015 
Av
I maj blir Edward Blom och Gunilla Kinn äntligen föräldrar. "Våra mammor stickar barnkläder för fullt."
Annons

Det var i februari som gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom, 44, avslöjade att han och hustrun frilansjournalisten Gunilla Kinn, 43, ska bli föräldrar. Blom fick reda på det i september när han hängde på en öl- och whisky-mässa. Någon gång i maj blir paret föräldrar och de har såklart börjat förbereda.

-Vi har gått några kurser och sådär fast vi har inte målat något barnrum än. Vi har tittat vad det blir för kön men vi håller det hemligt, säger Edward Blom till Hänt Extra.

I maj blir Gunilla och Edward föräldrar.
I maj blir Gunilla och Edward föräldrar. Jonas Hessman

För honom är det en dröm som äntligen går i uppfyllelse. Gunilla sa tidigare att Edward drömt om att bli hemmapappa ända sedan han var fyra år gammal. Det är inte bara makarna Blom som förbereder sig för barnets ankomst.

Annons

-Båda våra mammor stickar barnkläder för fullt nu, säger Edward till Hänt Extra.

Livsnjutaren gillar att gå ut på krogen och äta och dricka gott och frågan är om det blir mindre av den varan framöver.

-Nej, varför då? Edward behöver inte hålla sig hemma hela tiden utan han kommer såklart få gå på krogen ibland, säger Gunilla till Hänt Extra.

Edward och Gunilla träffades 2010 på champagnebuffén på Årets kock-banketten i Globen. Ett år senare gifte de sig under en storslagen ceremoni i Storkyrkan, Stockholm. Bröllopsresan tillbringade de på olika platser i Sverige där de hälsade på familj och vänner – och njöt av god mat.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons