Hurra! Nu kommer ”Ack Värmland” tillbaka i TV4

Har du saknat Anette och gänget i ”Ack Värmland”? Då är det här din lyckodag! Nu meddelar TV4 nämligen att den andra säsongen precis har börjat spelas in.

Äntligen! Efter nästan två års väntan meddelar TV4 nu att den andra säsongen av succéserien ”Ack Värmland” har börjat spelas in. Säsong ett sändes våren 2015 och i serien fick tittarna följa karaktären Anette, spelad av Mia Skäringer, 40, och hennes dotter Fanny, spelad av Ida Hallquist, 22, och deras respektive pojkvänner.

– Det ska bli otroligt kul att få träffa karaktärerna från Ack Värmland igen. Nu har ju de omaka paren fått barn och det känns inte helt problemfritt när Ola och Pontus ska vara pappalediga, säger seriens regissörer Ulf Malmros, 51, och Jaana Fomin, 46, till TV4.

Inspelningarna av ”Ack Värmland” flyttades framåt när huvudrollsinnehavaren Mia Skäringer drabbades av utmattningssyndrom. I samma veva tvingades Skäringer också att tacka nej till en roll i ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann”.

– Jag är sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. Sorgligt att inte kunna vara med. Men så välbehövligt med återhämtning och vila, sa hon till Aftonbladet för ett halvår sedan.

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringer om sin utbrändhet

Men nu är skådespelaren tillbaka igen. Förutom Skäringer och Hallquist medverkar också Björn A Ling, 42, som Pontus och Johan Östling, 43, som Ola. I säsong ett av ”Ack Värmland” startade Anette en nagel- och fotvårdssalong och blev sedan gravid. Samtidigt blev också hennes dotter Fanny gravid. När säsong två tar vid är det dags för Anette och Fanny att börja jobba igen – medan de nyblivna papporna ska vara föräldralediga med barnen.

Det är ännu inte klart exakt när säsong två av ”Ack Värmland” får premiär.

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringer: “Kommer antagligen dö”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN